Για ζουμερά burgers στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας

Εμπνευσμένο από αμερικάνικο dinner place της δεκαετίας του '50 –ακόμα και οι μουσικές κινούνται στην ίδια φιλοσοφία, με rock'n'roll, jazz κ.α. ακούσματα– το Cadillac Burgers συναντάται στην καρδια της Αθήνας, επί της κεντρικής Βουλής, μεταξύ Συντάγματος και Πλάκας, σε ένα από τα πιο τουριστικά σημεία της πόλης.

Από την ονομασία του και μόνο καταλαβαίνετε ότι πρωταγωνιστής του καταλόγου του δεν είναι άλλος από τα ζουμερά burgers. Με τον μοσχαρίσιο κιμά να ζυμώνεται σε καθημερινή βάση για να είναι πάντα φρέσκος και αφράτος, διαθέτει έναν κατάλογο άκρως λαχταριστό.

Από τα burgers στην κορυφή των προτιμήσεων του κοινού βρίσκονται τα Cadillac –για τους δυνατούς καλοφαγάδες– με διπλό μπιφτέκι, χειροποίητη σος Cadillac με πολύ ιδιαίτερη γεύση, Charlie Chaplin με μοσχαρίσιο μπιφτέκι, ροκφόρ, σος και καραμελωμένα κρεμμύδια, Liz Taylor με μοσχαρίσιο μπιφτέκι, αυγά και μπέικον.

Διαθέτει burger και για χορτοφάγους.

Από τις υπόλοιπες προτάσεις του μενού ξεχωρίζουν οι πατάτες σερβιρισμένες με διάφορες σος όπως τσένταρ και μπέικον, καραμελωμένα κρεμμύδια και μπέικον ή σάλτσα καρμπονάρας.

Ό,τι και να δοκιμάσετε εδώ είναι homemade παρασκευασμένο, με ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα και την φρεσκάδα των πρώτων υλών. Δοκιμάστε, οπωσδήποτε, την χειροποίητη Jack Daniels σος, βασισμένη σε αυθεντική, αμερικάνικη συνταγή.

Tip: Αν βρεθείτε στην περιοχή πρωί, μην παραλείψετε να δοκιμάσετε το χορταστικό πρωινό με μπέικον και αυγά.

Info:
Δευτέρα- Πέμπτη: 12.00-01.00, Παρασκευή- Σάββατο: 12.00-03.00, Κυριακή: 18.00-00.00
Τιμές: Από 2,50 ευρώ (burger), από 5,50 ευρώ (burger, πατάτες, αναψυκτικό)

Βουλής 44, Αθήνα
Τηλ. 210 3255240
[email protected]
www.facebook.com/cadillacburgers/timeline

"Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!"