Έξι χρόνια επιτυχημένης πορείας για το Voodoo στο Γκάζι

Νεανικό και δημοφιλές στέκι με διαφορετικά parties σε καθημερινή βάση

Οι νύχτες στο Voodoo καθημερινά μετατρέπονται σε μέρα. Κάτι που είναι ευρέως γνωστό στο νεανικό κοινό της πόλης, καθώς εδώ και έξι χρόνια αποτελεί δημοφιλή επιλογή για διασκέδαση που χτυπάει κόκκινο μέχρι πρωίας, σημειώνοντας περισσότερα από 350.000 check in στο χώρο του!

@Argiris Konstantinou

Η συνταγή της επιτυχίας του έγκειται στα άκρως ψαγμένα και τέλεια οργανωμένα parties με διαφορετική θεματική από Δευτέρα μέχρι Κυριακή, τα οποία μας δίνουν και μια διαφορετική αφορμή για να επιλέξουμε το Voodoo για την διασκέδασή σας.

Τις Δευτέρες, λοιπόν, παίρνουμε μέρος στο "Vatrelo", ενώ τις Τρίτες στο "Greeekz do it better" με ελληνικές μουσικές επιτυχίες να μας ξεσηκώνουν.

Οι Τετάρτες έχουν "Tet_a®_ Tet" και οι Πέμπτες "Τα Καρντάσιανς", ενώ τις Παρασκευές τα "We like Greek" δίνουν το έναυσμα για ένα βράδυ που θα διαρκέσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Τέλος, τις Κυριακές δίνουμε ραντεβού στα "Σόδομα & Γόμορα" για να κλείσουμε την εβδομάδα μας με τον πιο απολαυστικό τρόπο.

Tip: Κρατήσεις γίνονται και μέσα από την επίσημη σελίδα στο facebook του Voodoo.

Πληροφορίες

Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινά: από τις 00.00

Τιμές: 8 ευρώ/ ποτό, 80 ευρώ/ φιάλη

Ιάκχου 29, Γκάζι

Τηλ. 210 3457334

Fb page: Voodoo restaurant-BAR

"Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!"