Clock, το πιο ιστορικό στέκι στο Χαλάνδρι

Η ιδανικότερη all day & night επιλογή στην Πλατεία Χαλανδρίου

Στο ιστορικότερο μαγαζί του Χαλανδρίου –το οποίο περνάει από γενιά σε γενιά– το 2013 δημιουργήθηκε ένας industrial all day χώρος που ανακαλεί μνήμες Νέας Υόρκης με έντονα τα στοιχεία ξύλου και σιδήρου. Το όνομα αυτού... Clock.

Παρά το όνομά του όμως η αίσθηση της ώρας χάνεται αφού από νωρίς το πρωί μπορείς να απολαύσεις τον καλύτερο καφέ της πόλης, να πάρεις ένα πλούσιο πρωινό στην πλατεία ή να γευτείς υπέροχα γλυκά όπως το homemade banoffee που ξεπερνάει κάθε σου προσδοκία! Με την κουζίνα να λειτουργεί από το πρωί μέχρι τις 23:00 οποιαδήποτε ώρα της ημέρας είναι κατάλληλη για να συνοδεύσεις την μπύρα ή το κρασί σου με finger food ποικιλίες, δροσερές σαλάτες κ.α

Οι στιγμές χαλάρωσης συνεχίζονται αφού και το απόγευμα μπορείς να απολαύσεις δροσιστικά cocktails στην κατάμεστη πλατεία του Clock που παραμένει ασφυκτικά γεμάτη μέχρι πολύ αργά, ακόμα και όταν οι πόρτες κλείνουν και ο εσωτερικός διώροφος χώρος με τρία διαφορετικά μπαρ, μετατρέπεται σε ένα από τα καλύτερα club των βορείων προαστίων.

Η μουσική ξεκινά σε mainstream ρυθμούς ενώ αργότερα δεν λείπουν, φυσικά, και τα Ελληνικά ακούσματα για να εκτοξεύσουν την διάθεση μας στα ύψη... Η νύχτα απογειώνεται με τα δεκάδες καπνογόνα και βεγγαλικά να μετατρέπουν το μαγαζί σε καυτή εξέδρα του nightlife, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να δεις ένα... ολοζώντανο «ρομπότ» να χορεύει δίπλα σου!

Εκτός από την αίσθηση της ώρας στο Clock χάνεται και η αίσθηση της ημέρας με τα events και τα parties να μην σταματούν ποτέ αφού ακόμα και τις καθημερινές γίνεται το αδιαχώρητο.

Εμείς ξεχωρίσαμε τις Τετάρτες που έκαναν φέτος την διαφορά με το άκρως επιτυχημένο Every Wednesday Live Event που μέχρι στιγμής έχει φιλοξενήσει πληθώρα καλλιτεχνών όπως τους Χρήστο Μενιδιάτη, Ελένη Χατζίδου, Τριαντάφυλλο, Γιώργο Λεμπέση, Νίκο Ζωιδάκη, Λάμπη Λιβιεράτο, Κωνσταντίνο Νάζη, Πέτρο Ίμβριο, Γιάννη Βαρδή. Η συνέχεια αναμένεται με μεγάλη ανυπομονησία!

Info

Καθημερινά: 09.00-έως το πρωί, Δευτέρα 09.00-01.30
Πλατεία Ελευθερωτών 11, Χαλάνδρι
Τηλ. 211 2145390

https://www.facebook.com/clockcocktailathens