Chez Michel, τα βράδια μας στο Κολωνάκι έχουν παριζιάνικο αέρα

Νύχτες με κρασί και cocktails στο καθιερωμένο στέκι της Αθήνας

Οδηγός Αθήνα

Ένα παριζιάνικο στέκι στην καρδιά του Κολωνακίου, δεν θα μπορούσε παρά να αποτελεί ιδανική επιλογή για χαλαρές βραδιές με κρασάκι και cocktails, τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές βραδιές που έρχονται. Ο λόγος για το Chez Michelένα all day cafe- bistrot, στη συμβολή των οδών Ηροδότου και Καψάλη, που υπόσχεται να σας χαρίσει τις πιο όμορφες νύχτες σας στην πόλη.

Ο χώρος με την εντυπωσιακή διακόσμηση –φέρει την υπογραφή της interior designer Σίσσυς Φειδά– φέρνει στο νου εικόνες από cafe εποχής και το βράδυ γίνεται ιδιαίτερα ατμοσφαιρικός με jazz, κυρίως, μελωδίες να συντροφεύουν τις στιγμές σας εδώ.

Ένα ποτήρι κρασί –διαθέτει ενημερωμένη wine list με αρκετές από τις ετικέτες της να σερβίρονται και σε ποτήρι– ή κάποιο από τα δροσερά cocktails του –συνοδεία κάποιων εκ των γευστικών προτάσεων του καταλόγου– αποτελούν την ιδανικότερη επιλογή για χαλαρές συζητήσεις με τους φίλους σας κάτω από τον έναστρο ουρανό.

Το all day cafe- bistrot αποτελεί, επίσης, ιδανική επιλογή και για τον πρώτο καφέ της ημέρας, ο οποίος συνοδεύεται από διάφορα σνακ που παρασκευάζονται στοChez Michel. Κρουασάν βουτύρου ή σοκολάτας, μεγάλη ποικιλία σε φρέσκα σάντουιτς (με μπριός, τσιαπάτα ή ψωμί ζέας) και σπιτικά γλυκά σας βάζουν σε πειρασμό.

Επίσης, πρωταγωνιστές του μενού είναι οι προτάσεις της μεσογειακής κουζίνας με διεθνείς τάσεις, για όλους εσάς που θα το προτιμήσετε για ένα γευστικό lunch break ή ένα ελαφρύ ανοιξιάτικο δείπνο.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι έχει ήδη αναγνωριστεί στη συνείδηση του κοινού του Κολωνακίου με δικηγόρους, γιατρούς, δημοσιογράφους κ.α. να δίνουν εδώ ραντεβού για καφέ, lunch break ή κρασί/ ποτό. 

Info

Καθημερινά: 08.00-01.00, κουζίνα: 12.00-00.30
Ηροδότου 15, Κολωνάκι
Τηλ. 215 5510090
https://www.facebook.com/ChezMichelkolonaki
http://chezmichel.gr