Chic meeting point το ανανεωμένο Plaza Lounge Outdoor

Το Plaza Lounge Outdoor υποδέχεται το φθινόπωρο (και εμάς) ανανεωμένο και πιο ολοκληρωμένο από ποτέ. Σε ένα σημείο ιδανικό, ο εξωτερικός χώρος του NJV Athens Plaza, συγκεκριμένα το μέρος επί της οδού Σταδίου, γεμίζει με τραπεζάκια και stands που προ(σ)καλούν για after office drinks, ένα διάλλειμα μέσα στην ημέρα, είτε μια στάση από το shopping σας.

Ο χώρος είναι προσεγμένος, σε κρατάει σε απόλυτη επαφή με το αστικό σκηνικό τριγύρω και τους ρυθμούς της (καρδιάς της) πόλης, ενώ παράλληλα αποποιείται το ψυχρό σκηνικό που συχνά συναντάμε σε αντίστοιχους χώρους ξενοδοχείων και ενστερνίζεται έναν πιο φιλόξενο χαρακτήρα.

Μαζί με τον χώρο όμως, ανανεώθηκε και ο κατάλογος του Plaza Lounge Outdoor. Ο Chef Pâtissier Διονύσης Αλέρτας, που σε συνεργασία με την ομάδα του ξενοδοχείου από τον περσινό Νοέμβριο, επιμελείται τις γλυκές δημιουργίες του εστιατορίου, πειραματίζεται τώ-ρα με το Strongbow, τη νέα άφιξη της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, δημιουργώντας νέους γευ-στικούς συνδυασμούς. Μέσα από τις πιο εξελιγμένες τεχνικές ζαχαροπλαστικής ο Διονύ-σης Αλέρτας συνδυάζει τις φρουτώδεις γεύσεις των Strongbow-Gold Apple και Strongbow-Red Berries με εξαιρετικής ποιότητας υλικά δημιουργώντας δροσερούς, σοκο-λατένιους πειρασμούς που πρέπει να δοκιμάσετε.

"Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!"