Οι πράκτορες του Pimm’s καταλαμβάνουν και τα media!

Για να μας θυμίσουν να κλείσουμε τις τηλεοράσεις και να περάσουμε περισσότερο ποιοτικό χρόνο με τους φίλους μας...

Σταματήστε να ανησυχείτε για τα πάντα! Απόψε στις 8  κλείστε την τηλεόραση και βρείτε τους φίλους σας για ένα Pimm's Fizz, φωνάζουν οι πράκτορες του Pimm's, οι οποίοι αποφάσισαν να μοιραστούν το μανιφέστο τους και με τα media!

Κι εκεί λοιπόν που καθόμουν στο γραφείο και είχα ανοιχτό το ραδιόφωνο, ξαφνικά οι πράκτορες... ξαναχτύπησαν, αυτή τη φορά μέσα από τα ηχεία μου στο ραδιόφωνο!

Με το γνωστό τους πλέον ύφος, οι Pimm's agents, οι αρχιτέκτονες της συμφωνίας που εξασφάλισε την ώρα 8μμ εξηγούσαν πως πρόκειται για μια πολύ ιδιαίτερη συμφωνία μεταξύ του Pimm’s και της Διεθνούς Ένωσης Ποιοτικού Χρόνου (www.iaqtime.org)  που εξασφαλίζει περισσότερο ποιοτικό χρόνο.

Μάλιστα, ισχυρίζονται πως αγόρασαν την ώρα όχι για αυτούς... αλλά για εμάς!

Αποστολή τους είναι να θυμίσουν στους Έλληνες πως πρέπει να αντιδράσουν στα συνεχή κύματα κακών ειδήσεων και να βγουν έξω περισσότερο. Με συνθήματα όπως «στις 8 μπορούμε πια να κάνουμε ότι θέλουμε», «κλείστε την τηλεόραση», «βγείτε έξω να διασκεδάσετε», «περάστε καλά» μας προτρέπουν να βρεθούμε με φίλους, να αστειευτούμε, να διασκεδάσουμε, να χαρούμε τη ζωή μας