Φωτεινή Πιπιλή: Πώς εξευτέλισα την ΕΣΗΕΑ!

Σε ανάρτηση στο προσωπικό της blog, η πρώην βουλευτής της ΝΔ εξέφρασε την περηφάνια της για την αυτοδιαγραφή της από την¨Ενωση Συντακτών

Σε ξέσπασμα κατά της ΕΣΗΕΑ με αφορμή την απεργία στα ΜΜΕ, προχώρησε η πρώην βουλευτής της ΝΔ, Φωτεινή Πιπιλή, με ανάρτηση στο προσωπικό της blog και στη σελίδα της στο Facebook.

Η πρώην δημοσιογράφος και πολιτικός έκανε λόγο για μία άθλια απόφαση του συνδικαλιστικού οργάνου των δημοσιογράφων να επιβάλει σιωπή στα ΜΜΕ «εξυπηρετώντας την κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου» και εξέφρασε την περηφάνια της για την αυτοδιαγραφή της από την¨Ενωση Συντακτών.

Αναλυτικά, στην ανάρτηση της κ. Πιπιλή αναφέρεται:

«Πώς εξευτέλισα την ΕΣΗΕΑ!

Eπειδή τον φασισμό δεν τον φοβάμαι γιατί στέκομαι απέναντι του με πράξεις ,χρόνια τώρα, χωρίς να υποκύπτω στους χρυσαυγίτικους συνεχείς,αλλά και Συριζοανέλικους,πάσης φύσεως προπηλακισμούς, ύβρεις, απειλές ,απόπειρες τρομοκράτησης, έχω τη δύναμη να σας πω πώς: Η ΕΣΗΕΑ, το Σωματείο των Δημοσιογράφων με την άθλια απόφασή της για πολυήμερη σιωπή στα ΜΜΕ ,εξυπηρετώντας την Κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου αποτελεί πλέον τον πιο ύπουλο εχθρό της Κοινωνίας! ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ. Είμαι υπερήφανη που,σε ανύποπτο χρόνο,προέβλεψα τον ολισθηρό δρόμο της ΕΣΗΕΑ προς τον ολοκληρωτισμό της χυδαίας Αριστεράς και με μία πολύ σκληρή, καταγγελτική για τα αίσχη της διοίκησης ΑΥΤΟΔΙΑΓΡΑΦΗΚΑ από το συνδικαλιστικό μου όργανο μετά από 40 χρόνια δημοσιογραφικής επάρκειας !!!».