Γιατί επιστρέφει εσπευσμένα ο Λιάπης από τη Μαλαισία

O Μιχάλης Λιάπης, το πρόσωπο της προηγούμενης εβδομάδας, θα γυρίσει τελικά νωρίτερα από το προγραμματισμένο από τις διακοπές του στη Μαλαισία.

Ο πρώην υπουργός Μεταφορών, παρότι συνελήφθη στη Λούτσα να κυκλοφορεί με πλαστές πινακίδες και ανασφάλιστο αυτοκίνητο, ταξίδεψε μέχρι την πρωτεύουσα της χώρας, Κουάλα Λουμπούρ για να περάσει τις γιορτές των Χριστουγέννων σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο, έχοντας συντροφιά μία μελαχρινή αιθέρια ύπαρξη.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ακύρωσε το εισιτήριο επιστροφής που είχε βγάλει για τις 2 Ιανουαρίου 2014 και επισπεύδει την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Οι δικηγόροι του τον συμβουλεύουν να εμφανιστεί κανονικά στο δικαστήριο για την υπόθεση των πλαστών πινακίδων, μετά την κατακραυγή των τελευταίων ημερών.

Ο πρώην υπουργός επικαλέστηκε προβλήματα υγείας -τον Ιανουάριο του 2013 είχε διαγνωστεί με εκτεταμένο εγκεφαλικό ανεύρυσμα και υπεβλήθη σε επέμβαση εμβολισμού- και έτσι, δεν παρέστη στο αυτόφωρο δικαστήριο την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου.
 
Ωστόσο, τώρα φέρεται να ψάχνει εισιτήριο για να επιστρέψει στην Αθήνα ταχύτερα, προκειμένου να παραστεί στο δικαστήριο που έχει οριστεί για τις 30 Δεκεμβρίου 2013.