Ο Ζουράρις ξαναχτυπά: “Οι Γερμανοί μας έχουν πρήξει τα… μέζεα!”

Το δικό του... χρώμα έδωσε και πάλι στη Βουλή ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώσρας Ζουράρις, κατά την τοποθέτησή του στην Ολομέλεια επί της πρότασης της Ζωής Κωνσταντοπούλου για επανασύσταση της κοινοβουλευτικής επιτροπής για τις πολεμικές αποζημιώσεις.

Στην ομιλία του ο κ. Ζουράρις έκανε λόγο για “πολεμική σύρραξη” και “εχθροπραξία” με το γερμανικό κράτος, η οποία μάλιστα “με βάση τα χαρακτηριστικά των Γερμαναράδων θα είναι πολύχρονη και πολύνεκρη”, ενώ χαρακτήρισε τους Γερμανούς “Ούνους” και “βάρβαρους” που “έχουν διαπράξει αλλεπάλληλα αδικήματα” και θα πρέπει να αντιμετωπιστούν ως εχθροί.

Όμως την παράσταση έκλεψε η αποστροφή του λόγου του κατά την οποία χαρακτήρισε τη Γερμανία “ληστρικό κράτος”, σχολιάζοντας: “Και βεβαίως, υπενθυμίζω ότι μας έχουν πρήξει τα μέζεα του στεατοπυγικού μας υποσυστήματος οι Γερμανοί ότι 'τα κράτη έχουν συνέχεια'. Επομένως, εφόσον το ναζιστικό καθεστώς αναγνώρισε τις δυο πρώτες δόσεις, το μεταναζιστικό καθεστώς πρέπει να συνεχίσει, διότι τα μέζεά μας, μας τα έχουν πρήξει”.

Δείτε την ομιλία του Κώστα Ζουράρι: