ΝΔ: Επικίνδυνες οι απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ

Για επικίνδυνες θέσεις που ο ελληνικός λαός καταλαβαίνει μέρα με τη μέρα που μπορεί να οδηγήσουν κατηγορεί η ΝΔ το ΣΥΡΙΖΑ, σε ανακοίνωση που εξέδωσε.

"Ο ελληνικός λαός καταλαβαίνει κάθε μέρα όλο και περισσότερο, πόσο επικίνδυνες είναι οι απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ, και που μπορούν να οδηγήσουν", αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση η οποία συνεχίζει:

"Την ώρα που η οικονομία μπαίνει σε ανάπτυξη και ετοιμάζεται να βγει από τα Μνημόνια, ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποσταθεροποιήσει τη χώρα, μέσω αλλεπάλληλων παρεμβάσεων των στελεχών του. Ένας – ένας αποκαλύπτει την κρυφή ατζέντα του κόμματός τους, που συνοψίζεται στο τρίπτυχο: "στάση πληρωμών – απαγόρευση διακίνησης κεφαλαίων – δημοψήφισμα".

Στην ίδια ανακοίνωση γίνεται αναφορά στο μέλος της οικονομικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τόλιο ο οποίος σε συνέντευξή του στα Παραπολιτικά FM" φέρεται να ανακοίνωσε στάση πληρωμών σε περίπτωση που διαφωνήσουν οι εταίροι "στη διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους".

Μάλιστα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΝΔ, το ίδιο στέλεχος σε άλλη του συνέντευξη ανέφερε ότι "δεν αποκλείεται μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ να προχωρήσει στην απαγόρευση διακίνησης κεφαλαίων, χρησιμοποιώντας μάλιστα ως παράδειγμα και την Κύπρο".

Αναφορά γίνεται επίσης και στη θέση που διατύπωσε ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης, ο οποίος επανέφερε το ζήτημα του δημοψηφίσματος.