ΣΥΡΙΖΑ: Διπρόσωπη και δίγλωσση η κυβέρνηση

Για διπροσωπία και διγλωσσία κατηγορεί την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, με σχόλιό του για τις πολιτικές εξελίξεις και τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα.

Συγκεκριμένα στο σχόλιο του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται ότι η κυβέρνηση, ενώ προσπαθεί να καλλιεργήσει μια εικόνα τεχνητής αισιοδοξίας και μνημονιακής "χαλάρωσης", καταρτίζει τη νέα λίστα μέτρων που απαιτεί η τρόικα για τους επόμενους μήνες. Και σημειώνεται ότι "η διπροσωπία και η διγλωσσία της κυβέρνησης φτάνει στο αποκορύφωμά της, ενώ γίνεται για μια ακόμη φορά ξεκάθαρη η αδυναμία συγκρότησης ενός εναλλακτικού σχεδίου εξόδου από την κρίση και ανόρθωσης της οικονομίας".

"Η κοινωνία δεν μπορεί να "τρέφεται" με τις ψεύτικες υποσχέσεις Σαμαρά για τον Σεπτέμβρη. Η κυβέρνηση δεν μπορεί να συνεχίζει να παριστάνει τον τουρίστα, στη χώρα που βιώνει μια πρωτοφανή ανθρωπιστική κρίση. Η ανατροπή της μνημονιακής πολιτικής και των εκφραστών της συνιστά μονόδρομο για την επιβίωση της κοινωνίας και την αξιοπρέπεια του ελληνικού λαού", καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.