Τσίπρας: Ο Σαμαράς και η παρέα του εκπροσωπούν την ανωμαλία

Σφοδρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε από την Ιεράπετρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατηγορώντας τον ότι εκπροσωπεί την ανωμαλία.

“Ο κ. Σαμαράς και η παρέα του εκπροσωπούν την ανωμαλία, επιδιώκουν την ανωμαλία, μεταφέρουν την ανωμαλία από τις θεσμικές κορυφές μέχρι το τελευταίο ελληνικό σπίτι”, σχολίασε ο κ. Τσίπρας, κάνοντας λόγο για ανωμαλία στις ανθρώπινες σχέσεις, που πλήττονται από τη μιζέρια της μνημονιακής καθημερινότητας, και πρόσθεσε ότι “οι άνθρωποι στην Ελλάδα έχουν δικαίωμα στην ομαλότητα”.

“Είναι καιρός να τελειώνουν τα ψέματα. Είναι καιρός να πάρουμε τις τύχες στα χέρια μας. Είναι καιρός να αλλάξουμε τα δεδομένα. Ας δούμε την αλήθεια κατάματα”, τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας, που ανέφερε: “Το παλιό σάπισε, κακοφορμίζει, δηλητηριάζει την κοινωνία και τη χώρα. Δανειστές, αγορές, ξένοι προστάτες, λαίμαργα funds, διαπλεκόμενοι και τραπεζίτες, έχουν πέσει πάνω στο σώμα της πατρίδας και της κοινωνίας. Και η αριστερά είναι η παράταξη που μπορεί να μετατρέψει την απελπισία και την οργή σε δύναμη αλλαγής και ανατροπής. Να αντιμετωπίσει την ανωμαλία, να εξουδετερώσει τους κινδύνους για την πατρίδα και τη δημοκρατία”.

Επίσης μίλησε για “κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας της αριστεράς”, προσθέτοντας ότι αυτή θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να καθίσουν στο σκαμνί όσοι εμπλέκονται στο σκάνδαλο της οικειοποίησης των τραπεζών από τους ίδιους ανθρώπους που τις οδήγησαν στην πτώχευση, και θα εξαντλήσει όλα τα όπλα της δημοκρατίας, του Συντάγματος και της ανεξάρτητης δικαιοσύνης για να εξαλείψει το καρκίνωμα της διαπλοκής που παραμορφώνει το σώμα της πατρίδας, υπονομεύει τους δημοκρατικούς θεσμούς, μετατρέπει την πολιτική σε σέρβις μεγάλων συμφερόντων, όπως ανέφερε.