Πού θα βρίσκονται τις ημέρες του Πάσχα οι πολιτικοί αρχηγοί

Μεσίστια κυματίζει η ελληνική σημαία στη σήμερα στη Βουλή, λόγω της σταύρωσης του Ιησού Χριστού, κάτι που συνηθίζεται κάθε χρόνο τέτοια μέρα. 

Σημειώνουμε ότι οι εργασίες του ελληνικού κοινοβουλίου έχουν διακοπεί λόγω Πάσχα και θα ξεκινήσουν και πάλι την ερχόμενη εβδομάδα, ενώ ο Πρόεδρος της δημοκρατίας και οι πολιτικοί αρχηγοί θα βρίσκονται εκτός Αθηνών. 

Εν τω μεταξύ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας βρίσκεται εδώ και μία περίπου εβδομάδα στα Ιωάννινα και έχει καταλύσει στο σπίτι του, στο χωριό Φραγκάδες Ζαγορίου, και την Κυριακή του Πάσχα θα επισκεφθεί, όπως κάθε χρόνο στρατιωτικό φυλάκιο.

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Πύλο και το Costa Navarino, θα βρεθεί ο πρωθυπουργός. Το πολυτελές ξενοδοχείο, το οποίο συνηθίζει να επισκέπτεται ο κύριος Σαμαράς τις ημέρες του Πάσχα και κατά τις θερινές του διακοπές, ανήκει στη φιλική του οικογένεια Κωνσταντακόπουλου.

Στη Νότια Κρήτη θα βρεθεί για ακόμη μία φορά ο Αλέξης Τσίπρας, με τη σύζυγό του και τα δυο παιδιά τους για ολιγοήμερες διακοπές, ενώ και ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, βρίσκεται επίσης στην Κρήτη.

Φωτογραφία: Γιάννης Κέμμος