Ανήλικοι ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου φλαμίνγκο σε ζωολογικό κήπο!

Δεν έδειξαν να μετανιώνουν για την πράξη τους

Μια παρέα τριών παιδιών, ηλικίας 5, 6 και 8 επιτέθηκαν με απίστευτη αγριότητα κατά ενός ανυπεράσπιστου ζώου. Τα ανήλικα, επιτέθηκαν με πέτρες σε κοπάδι φλαμίνγκο που φυλάσσονται στον ζωολογικό κήπο Jihlava Zoo στην Τσεχία. 

«Έμεινα έκπληκτη από την βίαιη επίθεση», είπε η διευθύντρια του ζωολογικού κήπου, Elizabeth Kubikova. Σύμφωνα με την Telegraph, τα αγόρια σκαρφάλωσαν στο φράχτη πριν αρχίσουν να τα πετροβολούν. Τα παιδιά δεν έμειναν μόνο στις πέτρες, αλλά χτύπησαν με κλωτσιές δυο από τα άτυχα ζώα - ένα από αυτά δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά του. Το νεκρό φλαμίνγκο, είχε επιζήσει από τις πλημμύρες στο ζωολογικό κήπο το 2002, ήταν 16 ετών (τα φλαμίνγκο ζουν περίπου 30 -40 χρόνια), ήταν αρσενικό και είχε 8 μωράκια.

Τα παιδιά αρνήθηκαν να μιλήσουν στη μητροπολιτική αστυνομία, με αποτέλεσμα να κληθεί η πολιτειακή αστυνομία. Τα κίνητρα πίσω από τη φρικτή τους πράξη δεν έγιναν γνωστά. Σύμφωνα με εκπρόσωπο του ζωολογικού κήπου, οι ανήλικοι δεν εξέφρασαν καμία μετάνοια για την πράξη τους. Είναι πολύ πιθανό, οι γονείς των παιδιών να καταβάλλουν αποζημίωση.