Φρίκη: Αγνοούμενος βρέθηκε στο στομάχι τεράστιου πύθωνα

14:57 |

Φρίκη: Αγνοούμενος βρέθηκε στο στομάχι τεράστιου πύθωνα

Μέσα στο στομάχι ενός τεράστιου πύθωνα βρέθηκε νεκρός νεαρός αγνοούμενος στην Ινδονησία. Τα ίχνη του 25χρονου Akbar είχαν χαθεί από την Κυριακή στο νησί Σουλαουέζι της Ινδονησίας, όταν σύμφωνα με το BBC είχε φύγει με προορισμό καλλιέργεια με φοίνικες.

Ο άτυχος άνδρας φαίνεται πως βρέθηκε, όπως μεταδίδει το BBC επικαλούμενο την τοπική αστυνομία, φαγωμένος από έναν πύθωνα.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών για τον εντοπισμό του 25χρονου, οι αρχές βρήκαν ένα τεράστιο φίδι κι άρχισαν να υποπτεύονται πως εκείνο τον είχε καταπιεί.

Ο πύθωνας, μήκους περίπου επτά μέτρων, ανοίχτηκε στα δύο και τότε εντοπίστηκαν τα απομεινάρια του Akbar. Κατά την προσφιλή τακτική του είδους του, ο πύθωνας φαίνεται πως τον είχε σκοτώσει, προκαλώντας του ασφυξία, πριν τον καταπιεί ολόκληρο.

Όπως σημειώνει το βρετανικό δίκτυο, οι πύθωνες σπάνια σκοτώνουν και τρώνε ανθρώπους, αν και έχουν υπάρξει αναφορές για κατάποση μικρών παιδιών ή ζώων.

Η αστυνομία είχε βρει τον πύθωνα κοντά στη φυτεία της οικογένειας του Akbar. «Δεν βρήκαν τον ίδιο τον νεαρό αλλά οι χωρικοί αντιλήφθηκαν έναν πύθωνα, ακίνητο. Άρχισαν να υποπτεύονται πως ίσως είχε φάει τον Akbar. Όταν τον άνοιξαν, βρήκαν τα απομεινάρια του 25χρονου μέσα στο φίδι» περιέγραψε στο BBC εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Copyright © 2012 - 2017 News.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του news.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

 
comments powered by Disqus Δείτε τι πρέπει να γνωρίζετε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας εδώ

ΛΑΒΕΤΕ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΡΟΣ

...στην καθημερινή ενημέρωση του news.gr στέλνοντας φωτογραφίες, video, στιγμιότυπα ή ένα μήνυμα.