Μοσκοβισί κατά Βαρουφάκη: Ήθελε μόνο να παίζει καθυστερήσεις

Με ένα tweet απάντησε ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Βαρουφάκης στα όσα δήλωσε χθες ο Ευρωπαίος Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Πιέρ Μοσκοβισί.

«Λυπάμαι Πιερ Μοσκοβισί που για να συγκαλύψεις την ραγδαία υποβάθμισή σου αντί να πεις ότι δεν συνθηκολογούσα είπες ότι δεν διαπραγματευόμουν» έγραψε ο Γ. Βαρουφάκης.

 

Η επίθεση Μοσκοβισί

Ικανοποιημένος από την επανατοποθέτηση του Ευκλείδη Τσακαλώτου στο υπουργείο Οικονομικών δήλωσε ο Γάλλος επίτροπος Πιέρ Μοσκοβισί, μιλώντας με θετικά λόγια για τον Έλληνα ομόλογό του, αλλά με τα... χειρότερα για τον προκάτοχό του Γιάννη Βαρουφάκη.

“Ο κ. Βαρουφάκης δεν ήταν (σ.σ. στις συνεδριάσεις του Eurogroup) για να διαπραγματευτεί”, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο Πιέρ Μοσκοβισί, και πρόσθεσε: “Είχαμε αμέτρητες συζητήσεις μαζί του. Οι συζητήσεις αυτές ήταν μάταιες, άνευ ουσίας και ακαδημαϊκές. Ήθελε μόνο να παίζει καθυστερήσεις, όχι να κάνει στιβαρές προτάσεις”.

“Χαίρομαι που ο Ευκλείδης Τσακαλώτος είναι ο νέος υπουργός Οικονομικών, γιατί είναι κάποιος που ξέρουμε”, ανέφερε ακόμα ο... ανακουφισμένος Γάλλος επίτροπος.