Τα επαγγέλματα που ζητάνε κόσμο αλλά δε βρίσκουν

Τα επαγγέλματα που ζητάνε κόσμο αλλά δε βρίσκουν

Κι’ όμως, το 2017 της παγκόσμιας κρίσης και ανεργίας, υπάρχουν κλάδοι που «στενάζουν» να βρουν ανθρώπινο δυναμικό

Δεν έχουν κορεστεί  όλα τα επαγγέλματα και υπάρχουν ακόμα αρκετές ειδικότητες στις οποίες κάποιος θα μπορούσε σήμερα άνετα να βρει δουλειά, όσο απίστευτο και δύσκολο και αν φαντάζει.

Πρόκειται για επαγγελματικούς κλάδους όπου ο αριθμός των ατόμων που χρειάζονται για να γεμίσουν ανοιχτές θέσεις είναι δραματικά μεγαλύτερος από τον αριθμό των ατόμων που είναι ικανά - ή πρόθυμα - να αναλάβουν τη θέση.

Μάλιστα, σύμφωνα με το Forbes, τα δέκα επαγγέλματα που κυριολεκτικά ζητάνε κόσμο αλλά δεν βρίσκουν, δεν έχουν μόνο πολύ καλούς μισθούς αλλά και προοπτικές ανάπτυξης για τα επόμενα τουλάχιστον 8 χρόνια!

Γράφει η Ελένη Λογοθέτη

Η τεχνολογία, η γήρανση του πληθυσμού και η συνταξιοδότηση και η έλλειψη ειδικευμένων υποψηφίων είναι μερικοί από τους κορυφαίους λόγους για τους οποίους οι κλάδοι αυτοί «στενάζουν» να βρουν ανθρώπινο δυναμικό.

H έρευνα που έγινε αφορά το επαγγελματικό πεδίο των ΗΠΑ αλλά δείχνει και μία γενικότερη τάση. Επίσης, θα φανεί πολύ χρήσιμη για όσους σκέφτονται να μεταναστεύσουν και να αναζητήσουν εργασιακές ευκαιρίες στην Αμερική τώρα ή στο κοντινό μέλλον.

Αυτά είναι λοιπόν τα 10 επαγγέλματα με μεγάλη ζήτηση αλλά χωρίς ιδιαίτερη προσφορά το 2017 (και το 2018, το 2019…)

Οδηγός νταλίκας

Ίσως το πιο περίεργο επάγγελμα που μπήκε φέτος για πρώτη φορά στη λίστα, παρά την σχετικά χαμηλή πρόβλεψη ανάπτυξης 5% και μέσο ετήσιο μισθό 40.000 δολάρια. «Το επάγγελμα χτυπήθηκε πολύ σκληρά κατά τη διάρκεια της ύφεσης και ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων που εργάστηκαν ως οδηγοί φορτηγών στράφηκαν σε κάτι άλλο. Τώρα, οι θέσεις εργασίας αρχίζουν να ξανανοίγουν αλλά σχεδόν κανείς δεν σκέφτεται να επιστρέψει στο τιμόνι» εξηγεί ο Kyle Kensing, του CareerCast’s.

Επιχειρησιακός διευθυντής

Επάγγελμα πολύ διαδομένο στη γενιά των Baby Boomerς - περισσότεροι από αυτούς πλέον βγαίνουν στη σύνταξη και ελάχιστοι νέοι επαγγελματίες υπάρχουν στην –καλοπληρωμένη ακόμα - αγορά. Μέσος ετήσιος μισθός σχεδόν 98.000 δολάρια και 8ετή πρόβλεψη ανάπτυξης 7%.

Νοσηλεύτρια

Άλλο ένα επάγγελμα της γενιάς του '60  που τείνει να εκλείψει, λόγω της γήρανσης του πληθυσμού και της συνταξιοδότησης του υπάρχοντος δυναμικού προσωπικού – πολύ λίγοι επιλέγουν πλέον να σπουδάσουν και να εργαστούν ως νοσηλευτές αλλά οι ανάγκες για αυτή την ειδικότητα υπήρχαν,  υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντα. Μέσος ετήσιος μισθός πάνω από 67.000 χιλιάδες δολάρια και 8ετή πρόβλεψη ανάπτυξης 16%.

Προγραμματιστής (software engineer)

Μεγάλη έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού σε ένα κλασσικό πλέον τεχνολογικό επάγγελμα, παρά τον μέσο ετήσιο μισθό που ξεπερνάει τα 100. 000 χιλιάδες  δολάρια και 8ετή πρόβλεψη ανάπτυξης 17%.  Διευθυντής ιατρικών υπηρεσιώνΆλλο ένα επάγγελμα στον τομέα και της παροχής υπηρεσιών στον χώρο της υγείας που ισχύει η μεγάλη προσφορά αλλά όχι ανάλογη ζήτηση.  Τα επόμενα 8 χρόνια αναμένεται να αναπτυχθεί κατά 17% και μέσος ετήσιος μισθός 94.5000 χιλιάδες  δολάρια.

Αναλυτής ασφάλειας πληροφοριών

Μια… τεχνολογική δουλειά που τώρα αρχίζει να αντιμετωπίζεται ως ένας εξειδικευμένος τομέας σπουδών, λέει ο Kensing. Οι εργαζόμενοι σε αυτόν τον κλάδο μπορούν να κερδίσουν μέσο ετήσιο μισθό άνω των 90.000 δολαρίων, με 8ετή πρόβλεψη ανάπτυξης 18%.

Διευθυντής ιατρικών υπηρεσιών

Άλλο ένα επάγγελμα στον τομέα παροχής υπηρεσιών στον χώρο της υγείας που ισχύει η μεγάλη προσφορά, αλλά όχι ανάλογη ζήτηση.  Τα επόμενα 8 χρόνια αναμένεται να αναπτυχθεί κατά 17% και μέσος ετήσιος μισθός 94.5000 χιλιάδες  δολάρια.

Χρηματοοικονομικός σύμβουλος

Ακούγεται τόσο συνηθισμένο στις μέρες μας όμως φαίνεται ότι ως ειδικότητα τείνει να εξαφανιστεί! Ο μέσος ετήσιος μισθός ξεπερνάει τα 89. 000 χιλιάδες δολάρια και έχει 8ετή πρόβλεψη ανάπτυξης 30%!

Φυσιοθεραπευτής

Όπως η νοσηλεύτρια και ο διευθυντής ιατρικών υπηρεσιών, και αυτό το επάγγελμα στον τομέα της υγείας έχει μεγαλύτερη ζήτηση από ότι προσφορά. Τα επόμενα 8 χρόνια μάλιστα η ανάγκη για φυσιοθεραπευτές αναμένεται να αυξηθεί κατά 34% και έχει μέσο ετήσιο μισθό 84.000 δολάρια.

Αναλυτής δεδομένων

Από τα πιο ακριβοπληρωμένα και «άδεια» επαγγέλματα καθώς αυτή τη στιγμή είναι ακόμα ένα πεδίο που αναπτύσσεται. Τα πανεπιστήμια τώρα αρχίζουν να ενσωματώνουν συγκεκριμένες ειδικότητες  για αυτόν τον τομέα.Μέσος ετήσιος μισθός σχεδόν 128.000 δολάρια και 8ετή πρόβλεψη ανάπτυξης 16%.

Παροχή ιατρικής φροντίδας κατ’ οίκον

Αυτή είναι η ειδικότητα που έχει την μεγαλύτερη έλλειψη σε προσωπικό και τα επόμενα χρόνια θα υπάρχει πρόβλεψη ανάπτυξης 38%. Από τις λιγότερο καλά αμειβόμενες δουλειές, με μέσο ετήσιο μισθό μόλις 21.920 δολάρια – μάλλον από τους βασικούς λόγους που κανείς νέος άνθρωπος δεν στρέφεται σε αυτό τον κλάδο.

60
σχόλια
 1. avatar κοκορακι

  εμμισθα τρολλ είστε;

 2. avatar ελενα

  Ο καθε ανθρωπος πρεπει να ειναι χρησημος για τον ευατο του μαι για την κοινωνια και να κανει παντα το καλο.

 3. avatar Θωμας

  Το καράβι έχει φουνταρει στο παγωβουνο! Το υπόλοιπο της ζωής πάντων είναι λιγότερο των τριών ωρών! Και ο καθένας στον κόσμο τον δικό του! Όλοι θέλουν να αλλάξει ο κόσμος αλλά κανείς να ασχοληθεί με την κάμπουρα του! Η κακία και το λάθος είναι για όλους μας κάτι που βρίσκετε στους πλησίον μας μόνο! Η μετανοια προς τον Θεό, η συγχώρεση προς τον πλησίον είναι θα μένα πολύ βαθιά! Μόνο ο φυσικός θάνατος μας τρομάζει! Στο πνευματικό θάνατο του που βρισκόμαστε δεν μας φοβίζει καθόλου γιατί θεωρούμε τους εαυτούς μας ζωντανούς!

  1. avatar εργολάβος

   Καλά τα λες έχω εταιρία σεκιούριτι και καθαρισμού κτίριον περιμένω να έρθει η ΝΔ κυβέρνηση να πάρω δουλειές ΔΕΚΟ ΜΕΤΡΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ με κυβέρνηση Σαμαρά Βενιζέλου 3000 ευρώ το μήνα έπαιρνα για την κάθε καθαρίστρια και το σεκιούριτι και τους έδινα 350 ευρώ μισθό αν δείτε ανάρτηση στη διαύγεια κωδικούς πληρωμών με Σαμαρα Βενιζέλου, τώρα μας κλείνουν οι κουμουνιστες κάνανε απευθείας πρόσληψης έδιωξαν τους εργολάβους οι διοικήσεις τον νοσοκομείον και χάσαμε εργολαβίες και δίνουν 500 ευρώ στους εργαζόμενους

   1. avatar κωστας

    επερνες 3000 ευρω και πληρωσνες 350 σε υπαλληλο σου ; ντροπη σου απλα....

   2. avatar σεκιουριτας

    περα απο την ορθογραφια, παραπονιεται οτι πρεπει να δινει 500 ευρω ενω επαιρνε 3000 για καθε υπαλληλο και εδινε μονο 350?

   3. avatar Καθαρίστρια

    Εσύ εργολάβε μου μάθε πρώτα ορθογραφία, και μετά σχολίασε, γιατί μας στράβωσες.

    1. avatar Χαχολος

     Καλα αγαθοί εισθε;;;
     Ποιος "εργολάβος" βρε;; χα χα χα

 4. avatar Αρχιδαμος

  Σιδηρόδρομος μονο

 5. avatar Σπεκ

  Σαχλοκουσουνα ολοιιιιι

 6. avatar μανος;

  αντε;μα[...];μας;παιρνουν;την;πατριδα;και;δεν;κανουμε;τιποτα;

 7. avatar τριμπουσον

  1 αν παρ ελπιδα καταφερεις να πας αμερικα δεν θα θελεις να κανεις πισω για ελλαδα.παρολες τις δυσκολιες που μπορει να βρεις,
  2 Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΟΥΣ ΜΑ[...]Σ. ΑΛΟΙ ΘΕΛΟΥNΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ- ΑΛΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΒΟΛΕΒΕΙ ΣΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΥΤΕΨΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑΞΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ -ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ- ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΧΑΝΟΙ ΤΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΖΟΥΝ. ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΜΑΣ
  ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΦΤΩΧΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΚΟΒΟΥΝ ΚΟΒΟΥΝ ΚΟΒΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ--- ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ
  ΓΩΝΙΑ- ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ.....?????????????????

 8. avatar Ποντικι

  Εγω ΔΟΥΛΕΨΑ!!!!! στο δημόσιο τριανταπέντε ΧΡΟΝΙΑ!!! Και οι κρατήσεις ήταν περισσότερες από τον ΜΙΣΘΟ!!! Ή δε ΣΥΝΤΑΞΗ αστο καλύτερα !!άμα δεν ξέρεις ΤΕΜΠΕΛΗ !!να μην μιλάς!!!!

  1. avatar Νικος

   Δουλεψες στο δημοσιο ; ρε ποιους δουλευης ;

   1. avatar Dmitry

    Στο δημόσιο έπρεπε να είναι μόνιμοι υπάλληλοι μόνο επιστημονικές ειδικότητες γιατροί μηχανικοί δικηγόροι, οικονομολόγοι και με ειδικό καθεστώς δάσκαλοι.Αυτοί δηλαδή που βρίσκουν δουλειά και έξω. Οι άλλοι ως ωρομίσθιοι και με συμβάσεις και κρίση τακτικά

  2. avatar Βνητ

   Ο εργοδότης σου έπεσε έξω φιλέ και έτσι πληρώνεις και εσύ λίγες συνέπειες. Εμένα αν ο εργοδότης μου πέσει έξω ούτε μισθό θα έχω, γκεγκε;

  3. avatar tzimis

   Δηλαδη το συνολικο μηνιαιο κοστολογιο σας ηταν κανα εκατομυριο ευρω κυριε για να χτυπατε σφραγιδες ?μηπως ησασταν πολυ ακριβος για την υπηρεσια που παρειχατε ?γιαυτο μας εφαγε το μεγαλο δημοσιο!

  4. avatar ΜΑΚΙΣ

   πεσ τι πληρωσεσ για καρεκλα ,γραφειο κομπιουτερ,χαρτι,στυλο τεβε,ενοικειο,,ρευμα,τηλ.νερο,ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ [...] ΣΤΟΝ ΒΟΛΕΥΤΗ ΠΛΗΡΩΣΕΣ.

 9. avatar Αντρέας Νίκου

  βασικά ρε παιδιά αυτό που συζητάμε όλοι εμείς σε τι αφορά δεν καταλαβαίνω..
  το άρθρο απλά έχει να κάνει με στιτιστικές και τέτοια ενώ η πραγματικότητα είναι άλλη. αφού υπάρχει υπεραξία υπάρχει και εκμετάλευση και κοινωνικές ανισότητες και πολλά άλλα. όπως ένα στέλεχος μιας φαρμακευτικής πέρνει στο τέλος του χρόνου τα bonus του έτσι και εμείς στο τέλος του χρόνου κοιτάμε να πάμε διακοπές και δεν έχουμε ούτε 100 ευρώ, ενώ το στέλεχος η κάποιοι συνεργάτες και αντιπρώσωποι μεγάλων εταιρειών να βγάζουν μεγάλα κερδη με μικρα ρίσκα. 'μιλάμε για εκατομύρια αυρώ που πέρνουν από τον καθένα μας'.
  όλοι εμείς θα τρέχουμε πανικόβλιτοι να προλάβουμε τις δουλειές μας μην τυχόν και πάει κάτι στραβά και έχουμε τραβαλα με αφεντικά και αστυνομίες ενώ η ελίτ σε λίγα χρόνια θα κυβερνά όλα τα έθνη. άρα η μένεις και τρέχεις η φέυγεις για ένα βουνό π.χ. Θιβέτ. το δέυτερο είναι πολύ δύσκολο άρα οι περισότεροι είμαιστε να μενουμε και να ψάχνουμε λευτά να πάμε διακοπές αν είμαστε υπάλληλοι βέβαια η κοιτάμε να κάνουμε την δική μας δουλεία και να είμαστε αφεντικά του εαυτού μας και να δουλεύουμε όσο εμείς θέλουμε(βέβαια αν κάνεις δική σου δουλεία στην αρχή κολάς και δουλεύεις συνέχεια. δεν το λέω εγώ από ένα φίλο μου το άκουσα που έχει μαγαζί, εγώ υπάλληλος είμαι και τώρα θα απολύθώ και θα μπώ στο club των ανέργων και εγώ και θα πρέπει να τα φέρω βόλτα με 360 ενώ δουλεύωντας είχα τα διπλάσια) αλλά δεν το βάζω κάτω πιστεύω ότι κάτι μπορεί και να γίνει και

 10. avatar Μάριος,gr.

  Το άρθρο είναι σαφέστατο ... δεν αφορά την αναζήτηση εργασίας στην Ελλάδα ... "H έρευνα που έγινε, αφορά το επαγγελματικό πεδίο των ΗΠΑ ..." Οπότε, η πληροφορία είναι χρήσιμη μόνον για όσους σκέπτονται και προτίθενται να μεταναστεύσουν ...

 11. avatar Lia

  Μέχρι σήμερα στην Ελλάδα δεν έχει καμία σημασία τι προσόντα έχεις αρκεί να διαθέτεις πολιτικό μέσο.

 12. avatar Χριστίνα

  Κύριος.... εκτός από αδαής είσαι μάλλον και κομπλεξικός!! Ποιος σου είπε ότι οι Δημόσιοι υπάλληλοι κάααααθονται με αθλητική και φραπεδιά; Ε;;; ΕΣΥ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ,Ως ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΕΤΣΙ ΣΕ ΕΜΑΘΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΛΑ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ!
  Να ψάξεις να βρεις καμιά δουλειά λέω εγώ και άσε τους ευσεβείς σου πόθους για άλλους πιο αξιόλογους από εσένα! Το Δημόσιο δεν σε χωράει!

  1. avatar texnikos

   ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ .

  2. avatar Φλεσσα

   Καλή μου Χριστίνα το ότι εσύ είσαι εργατική όπως οι περισσότερες γυναίκες στο δημοσιο δεν είναι το ίδιο και για τους άντρες λόγω επαγγέλματος έχω ανάγκη σχεδόν όλες τις υπάρχουσες δημόσιες υπηρεσίες και δεν έχω καθόλου καλή ιδέα μη το παίρνεις προσωπικά λοιπόν και κοίτα η άκου σχόλια ευχαριστώ καλό καλοκαίρι

  3. avatar Τριτοκοσμικη νεοελλας

   Είστε ή αιτία της οικονομικής κρίσης και έχεις το θράσος να ομιλεις μαυτο το ύφος. Η διαφθορά, τα έξοδα του κράτους οφείλονται στους δημόσιους υπαλλήλους (μισθούς συντάξεις εφάπαξ και φυσικά το κλεψιμο).βόλευε την εξουσία γιατί ήσασταν ο κομματικό στρατός. Εκτός από ελάχιστες υπηρεσίες οι υπόλοιποι δεν προφέρεται τίποτα εκτός από ατελείωτη γραφειοκρατεια.

   1. avatar Ξωφύλης Χρήστος

    Το να μηδενίζεις σχεδόν όλο το δημόσιο βάζοντάς τους όλους σε ένα σακί, είναι και άδικο και επιπόλαιο ως σκέψη. Ασφαλώς και υπάρχουν κάποιοι πού κάνουν την δουλειά τους και μάλιστα πολύ περισσότερο, επιφορτισμένοι πολλαπλάσια στον ρόλο τους από την αδιαφορία και την τεμπελιά των κοματόσκυλων, χωρίς να έχουν πρόσβαση σε μπόνους, αρπαχτές και επιδοτήσεις.
    Γνωρίζουμε όλοι τι φταίει και φτάσαμε σε αυτή την κατάντια. Όλοι. Το θέμα είναι κατά πόσο είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε πράξη εκείνο πού επιβάλουν οι καταστάσεις.
    Με αρχή την κρητική μας σκέψη και όραμα το καλό αυτής της χιλιόπαθης πατρίδας, χωρίς ταμπέλες, φιλοσοφίες, ιδεοληψίες, ολοκληρωτικές και αποτυχημένες συνταγές.
    Χωρίς ατέρμονες θεωρίες. Με δουλειά, μυαλό και πάθος και προπάντων αγάπη και συμπόνια γιά τον συνάνθρωπο πού υποφέρει το ίδιο με εμάς.
    Αυτή η κατάσταση πού ο ένας κατηγορεί τον άλλο, πού ο άλλος φταίει πάντα και όχι εμείς, μού προκαλεί θλίψη.
    Τελικά εκείνο πού φταίει, πάντα κατά την δική μου γνώμη και άποψη, είναι ο κακός μας εαυτός, η εγωιστική νοοτροπία μας και πού μέσα από την θεωρία πνίγουμε κάθε διάθεση γιά πράξη, γιά έργο και πρόοδο.

  4. avatar ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

   ΠΕΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕ ΣΤΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΜΜΟΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

   1. avatar AXILLEAS

    Καλα και σεις στον ιδιωτικο τομεα τις αποδειξεις με το τσουβαλι τις κοβατε, για να μην μιλησουμε για την υπεραξια των προιοντων που πουλατε και το κλεψιμο του ΦΠΑ απο το κρατος αντε προβατο ξυπνα

 13. avatar Γιωργος

  ιατρος εργασιας δεν υπαρχουν 170 ατομα σε ολη την ελλαδα

 14. avatar οχι….

  ......ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ!!!!!!!ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΗ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ Ε Ρ Γ Α Σ Ι Α!!!!!!!!

 15. avatar Με τη μόνη διαφορά…

  Ότι στην Αμερική η ανεργία είναι 4% και στην Ελλάδα 40%... Συμπέρασμα: ακόμα και ο Τραμπ καλύτερος είναι από αυτόν που έχουμε εδώ... Εδώ κανένα επάγγελμα πέραν των αγροτικών εργασιών και κάποιων ξενοδοχείων δε ψάχνει κόσμο.

  1. avatar Οτι νάναι.

   Μεγάλε η ανεργία έφτασε στο 83%. Πάλι λάθος σου τα υπαγόρευσαν "Αμοιβάδα".

  2. avatar βαγγελης

   Πως πως...ανοιξε μια εφημερίδα και θα δείς πόσες μπειμπισιττερ, οικ. βοηθους, μοντελα, ζητάνε καθως και άπειρους πωλητές (τηλ. κέντρα) και πωλητές έξω να γυροβολάνε προσπαθωντας να πουλησουν, ασφαλιστές, κουριεράδες και τοσες αλλες μπουρδες δουελειές του ποδαριου ζητάνε κ που δίνουν από τίποτα έως χαρτζιλικάκι ισα ισα για τα τσιγάρα σου το μήνα.

 16. avatar ΥΠΑΡΧΕΙ

  ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ. ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΦΡΑΠΕΔΙΑ ... ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΑ 'ΤΥΧΕΡΑ' ΜΟΥ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ [...]!!

  1. avatar Ποντικι

   Έχεις τα ΠΡΟΣΟΝΤΑ!!!!!!

  2. avatar ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

   ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΖΩΑ ΙΣΩΣ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ

  3. avatar MΑΛΙΣΤΑ

   Αν χρειαστεί να πας ποτέ σε νοσοκομείο... μην πας και οι γιατροί εκεί είναι δημόσιοι υπάλληλοι. Και πριν πεισ οτιδήποτε για τους γιατρούς αν είναι καλοί ή όχι και για το αν οι ιδιωτικοί γιατροί ή στο εξωτερικό είναι καλύτεροι πλήρωσε και αυτούς στα δημόσια όσο θα πλήρωνες έξω και τα λέμε. [...]

   1. avatar Γιατί να πληρώσεις στο δημοσιο

    Πληρώνονται, άμα δε τους αρέσει να φύγουν... άσε που θα έπρεπε να τους πάνε μέσα για πολλά χρόνια ακόμα και για παθητική δωροδοκία

   2. avatar ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

    ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ

  4. avatar ΄Εφη

   Παπαγάλε θες μαϊντανό;

  5. avatar Νικολαος Κωστοπουλος

   Σωωωπα ρε ελληνακο!Και οι αλλοι τι ειναι βλακες να δουλευον για σενα ή οι νεοελληνες που περιμενουν ουρα να εξυπηρετηθουν θα σ αφησουν αραχτον..;..για πηγαινε στο ΙΚΑ ή σε καποιο ΚΕΠ και δοκιμασε να το κανεις.Θα φας ξυλο στην καλη περιπτωση,ή θα σε λιντσαρουν στην πιο αγρια.Ρε κατι μ...κιες που διαβαζω απο κατι κουτοπονηρους σαν εσενα.

   1. avatar Σε τρολαρει

    Κσι δαγκωσες

 17. avatar ΝΤΕΝΙΖ

  Συγνώμη... που ζητάνε χρηματοοικονομικό σύμβουλο και δε βρίσκουν...?? Πείτε μου να τρέξω...!!Είμαι απόφοιτη ΑΣΟΕΕ με Μάστερ στα χρηματοοικονομικά και δουλεύω ως ασφαλίστρια...

  1. avatar Μερόπη Μπέρτη

   Προφανώς στις ΗΠΑ υπάρχει αυτή η ζήτηση. Το συμπεραίνω γιατί το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε στην αμερικάνικη ιστοσελίδα FORBES.

 18. avatar Μήτσος

  Ευτυχώς είμαι προγραμματιστής και θα μάθω και το γιο μου (τώρα 5 ετών) προγραμματισμό, και μετά να φύγει από τη χώρα. Για αυτόν υπάρχει ελπίδα. Απλά εκεί που θα του μαθαίνω προγραμματισμό με το ζόρι δεν ξέρω τι βλάβες και κόμπλεξ θα αποκτήσει. Δεν πειράζει όμως, πρώτα η επιβίωση και ίσως με ευχαριστεί αργότερα.

  1. avatar Yiannis M.

   Λέτε ανοησίες κύριε.

  1. avatar C/E

   Για ναυτικούς μόνο για μηχανικούς υπάρχει ακόμα δουλειά.

 19. avatar ΕΦΗ ΜΑΡΙΑ

  Στην Ελλάδα οι θέσεις ανεργίας αυξάνονται ραγδαία..... Οι θέσεις απασχόλησης είναι ανύπαρκτες.

  Θέλουμε σταθερή,μόνιμη και αξιοπρεπή εργασία.
  Είμαστε άνθρωποι και η εργασία είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ.

  Γιατί μας καταδικάζετε σε αποκλεισμό,φτώχεια και κατάθλιψη......

  1. avatar Christine

   '' ...Γιατί μας καταδικάζετε σε αποκλεισμό,φτώχεια και κατάθλιψη...''

   Μα φίλε μου, οι αφελείς, οι δουλοπρεπείς, οι κομματικοί πελάτες και οι αμνήμονες, δεν δικαιούνται ΤΙΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΑΠΛΑ, ΑΥΤΟ.

  2. avatar satiros

   Εδω μέσα βρήκες να κάνεις την διαδήλωση σου; Άμα θες μόνιμη και σταθερή εργασία ξεκίνα να παράγεις ανταγωνιστικά προιόντα και να τα πουλάς ή ακόμη καλύτερα και για μεγαλύτερη σταθερότητα, να τα ΕΞΑΓΕΙΣ. Επιτέλους καταλάβετε ότι πλέον είναι πολύ σκληρή η αγορά εργασίας και με αυτά τα μυαλά που κουβαλάτε θα είστε πάντοτε το μικρό παιδί του μπαμπά που ζητάει χαρτζιλίκι.

   1. avatar Εφη Μαρία

    Δεν είναι διαδήλωση είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ που στερεί το ανεύθυνο και ανεγκέφαλο κράτος. Αλλά άμα υπάρχουν τέτοιες αντιλήψεις σαν τις δικές σου τότε μαζί με τα ξερά κάιγονται και τα χλωρά. Για προσπάθησε να καταλάβεις τι λές.

    1. avatar mike

     Ή καταστροφή μας τις τελευταίες δεκαετίες είναι αυτοί που μας κυβέρνησαν. Όταν υπήρχαν οι φάμπρικες και "εκμεταλλεύονταν" τον "φτωχό εργάτη" (που είχε δουλειά όμως) εμφανίσθηκε ο συνδικαλισμός στην Ελλάδα και με τις απεργίες τα εργοστάσια έκλεισαν ή μετακόμισαν σε άλλες μπανανίες. Οι κόκκινες σημαίες ακόμα κυματίζουν και διαλαλούν περίτρανα το δίκιο του εργάτη....

Παρακαλούμε περιμένετε ...