Η Μπαρτσελόνα ψάχνει χορηγό για το ανακαινισμένο Καμπ Νου

Η Μπαρτσελόνα ψάχνει χορηγό για το ανακαινισμένο Καμπ Νου

Συμφωνία μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2018 επιδιώκει η διοίκηση της ομάδας

Σε συζητήσεις με μεγάλες διεθνείς εταιρείες για τη χορηγία του ανακαινισμένου Καμπ Νου βρίσκεται η Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Sport.

Η διοίκηση της ομάδας σκοπεύει να «βαφτίσει» την ιστορική της έδρα με το όνομα ενός χορηγού που θα πληρώσει αδρά για το προνόμιο αυτό, προσβλέποντας σε ένα ποσό ίσως μεγαλύτερο κι από τα 200 εκατομμύρια ευρώ που αρχικά υπολόγιζε, προκειμένου το νέο Καμπ Νου να έχει την πιο «ακριβή» χορηγία από οποιοδήποτε γήπεδο στον κόσμο.

Σκοπός της διοίκησης του συλλόγου είναι να έχει κλείσει τη συμφωνία με τον χορηγό πριν ξεκινήσουν οι εργασίες για την ανακαίνιση του γηπέδου της, το καλοκαίρι του 2019, και μέρος των χρημάτων αυτών να δοθεί για τον σκοπό αυτό. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, η Μπαρτσελόνα θέλει ιδανικά να έχει επιτευχθεί η συμφωνία στο πρώτο τρίμηνο του 2018, και να επικυρωθεί σε μία έκτακτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου.

Σημειώνεται ότι το ανακαινισμένο γήπεδο της Μπαρτσελόνα θα έχει χωρητικότητα 105.000 θεατών, ενώ θα διαθέτει νέα οροφή και γιγαντοοθόνες.