Η Ρεάλ «δένει» τον Μπενζεμά με ρήτρα-μαμούθ 1 δισ. ευρώ

Η Ρεάλ «δένει» τον Μπενζεμά με ρήτρα-μαμούθ 1 δισ. ευρώ

Η «Βασίλισσα» φαίνεται πως έμαθε από το... πάθημα της Μπαρτσελόνα με τον Νεϊμάρ

Νέο συμβόλαιο με ρήτρα-μαμούθ φέρεται να υπέγραψε με τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Γάλλος επιθετικός Καρίμ Μπενζεμά, σύμφωνα με ρεπορτάζ των ισπανικών ΜΜΕ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε σήμερα την επέκταση του συμβολαίου του Μπενζεμά, που έληγε στο τέλος της σεζόν, έως το 2021, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Ωστόσο, τα ισπανικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι στο νέο συμβόλαιο του διεθνούς Γάλλου άσου έχει μπει ρήτρα ύψους 1 δισεκατομμυρίου ευρώ!

Αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες αυτές, η Ρεάλ θα έχει προχωρήσει σε μία ακόμα κίνηση «προστασίας» των ποδοσφαιριστών της από περιπτώσεις τύπου Νεϊμάρ, καθώς φαίνεται πως η υπόθεση του Βραζιλιάνου επιθετικού, που πήρε μεταγραφή στην Παρί Σεν Ζερμέν αφού η γαλλική ομάδα κάλυψε τη ρήτρα ύψους 222 εκατομμυρίων ευρώ στο συμβόλαιο του παίκτη με την Μπαρτσελόνα, θορύβησε τη διοίκηση της «Βασίλισσας».

Δεν είναι τυχαίο ότι τις τελευταίες δύο εβδομάδες άλλοι τρεις παίκτες της Ρεάλ (Μαρσέλο, Ίσκο, Ντάνι Καρβαχάλ) υπέγραψαν νέα συμβόλαια με υψηλές ρήτρες, ώστε να αποτραπούν τα... αρπακτικά που ενδεχομένως να θελήσουν να τους «κλέψουν».

Αξίζει να σημειωθεί ότι αν ο Μπενζεμά παίζει στη Ρεάλ Μαδρίτης από το 2009, έχοντας πετύχει 122 γκολ σε 247 εμφανίσεις με τη φανέλα των «μερένγκες» στην Primera Division.