MV Agusta F3 Solar Beam

Επιβεβαιώθηκε η παραγωγή της MV Agusta F3 Solar Beam, που παρουσιάστηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Φρανκφούρτη. Η μοτοσικλέτα συμβολίζει τους στενούς δεσμούς συνεργασίας μεταξύ της ιταλικής εταιρείας και του γνωστού βελτιωτικού οίκου, AMG.

Βαμμένη στα χρώματα της Mercedes AMG GT, η Solar Sunbeam παρουσιάστηκε προκειμένου να εορτασθεί η επισφράγιση της συνεργασίας μεταξύ MV Agusta και AMG. Ωστόσο μόλις πριν λίγες ημέρες, ο πρόεδρος της ιταλικής εταιρείας Giovanni Castiglioni, δήλωσε πως η μοτοσικλέτα θα μπει σε διαδικασία περιορισμένης παραγωγής, αποτελώντας το πρώτο μοντέλο που λογίζεται ως καρπός συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιρειών.

Η δήλωση αυτή δημιουργεί κάποια ερωτηματικά, καθώς η Solar Baem έκδοση της F3, πέραν του χρωματισμού και του λογότυπου "AMG" σε περίοπτη θέση, δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί ότι είναι αποτέλεσμα συνεργασίας των δύο εταιρειών αλλά μια συλλεκτική μοτοσικλέτα, βασισμένη σε μια "normal" F3.

Τι μπορεί να εννοεί ο Castiglioni junior λοιπόν; Θα δούμε στο μέλλον μοτοσικλέτες από την MV Agusta στις οποίες θα ενέχεται εξελικτικά και σχεδιαστικά η AMG; Θα το μάθουμε μάλλον εν καιρώ.

Προς το παρόν, αυτό που επίσης αποκαλύφθηκε ότι θα δρομολογηθεί άμεσα, είναι ότι τα μοντέλα της MV Agusta θα εκθέτονται στους 127 κατά τόπους αντιπροσώπους της AMG ανά την Ευρώπη, μεγαλώνοντας έτσι κατά πολύ το δίκτυο των dealers της ιταλικής εταιρείας.

Πηγή: mototriti.gr