Στολές για αναβάτες – ήρωες!

Η εταιρεία UD replicas κατασκεύασε τρεις δερμάτινες στολές για μοτοσυκλετιστές, πιστά αντίγραφα των εμφανίσεων των υπερηρώων της DC Comics!

Ονειρεύεστε να μπορούσατε να οδηγήσετε την μοτοσυκλέτα σας, φορώντας την στολή του αγαπημένου σας υπερήρωα; Μετά την εμφάνιση κρανών από την HJC, τα οποία αναφέρονταν στους ήρωες της Marvel, τώρα η UD Replicas, μια αμερικανική εταιρεία, κατασκεύασε τρεις δερμάτινες φόρμες, βασισμένες σε χαρακτήρες της DC Comics!

Οι 3 στολές έχουν σχέδια Superman και Batman, με τα σχέδια του Batman να είναι δύο και να βασίζονται στην εμφάνιση του υπερήρωα στις ταινίες "The Dark Knight Rises" και "Dawn of Justice". Οι φόρμες είναι κατασκευασμένες από δέρμα μοσχαριού, πάχους 2 χιλιοστών, ενώ είναι ειδικά μελετημένες για ελευθερία κινήσεων και ραμμένες με εξαιρετικά μικρές ανοχές, προκειμένου η εμφάνιση της στολής να διατηρείται στο ακέραιο.

Κάθε μια από τις στολές είναι διαθέσιμη με πιστοποιημένες προστασίες, εγκεκριμένες για χρήση στο δρόμο. Μαζί με την στολή, ο αναβάτης παίρνει και ένα ζευγάρι μπότες, οι οποίες είναι φτιαγμένες για να ταιριάζουν με την εκάστοτε φόρμα, επίσης από δέρμα.

Το πιο εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι ότι η εταιρεία διαθέτει και αξεσουάρ, μοναδικά για τον κάθε υπερήρωα, όπως ειδικές ζώνες και εξωτερικά τμήματα «πανοπλίας»

Τις θέλετε ήδη; Και εμείς! Αλλά δυστυχώς, όσοι είμαστε εκτός ΗΠΑ θα... μείνουμε με τη γλύκα, καθώς η εταιρεία δεν τις διαθέτει εκτός Ηνωμένων Πολιτειών!

Πηγή: mototriti.gr