Ένα ιστιοφόρο του 1920, σαλπάρει και για Αθήνα

Ο κορυφαίος οίκος παραγωγής luxury ουίσκι παγκοσμίως John Walker & Sons, ανακοίνωσε ότι το John Walker & Sons Odyssey, ένα πολυτελές ιστιοφόρο τύπου δεκαετίας 1920, του οποίου το ταξίδι αναπαριστά τις επικές διαδρομές του JohnnieWalker από τις τέσσερις γωνίες της Σκοτίας, στους τέσσερις ορίζοντες του κόσμου, θα φθάσει στην Ευρώπη το Μάιο για να σηματοδοτήσει το λανσάρισμα του νέου triple malt John Walker & Sons Odyssey.

Μετά την ολοκλήρωση του Ασιατικού σκέλους του ταξιδιού, το οποίο αναπαράστησε την αυθεντική διαδρομή της αναζήτησης μπαχαρικών, το ιστιοφόρο θα σαλπάρει για το Ευρωπαϊκό του ταξίδι από το ιστορικό λιμάνι της Γένοβας στις αρχές Μαΐου. Θα επισκεφθεί τις Κάννες, το Μονακό, την Αθήνα, τη Βαρκελώνη, το Άμστερνταμ, το Λονδίνο, το Αμβούργο και την Κοπεγχάγη προτού καταλήξει τον Αύγουστο στον τελευταίο του προορισμό, το Εδιμβούργο, επιστρέφοντας στον τόπο όπου ξεκίνησε η ιστορία του John Walker & Sons πριν από δύο περίπου αιώνες.

Σε κάθε προορισμό, το John Walker & Sons Voyager, θα τελεί χρέη οικοδεσπότη ξεχωριστών εκδηλώσεων και εμπειριών μέσω των οποίων θα αναδειχθούν ιστορίες προόδου και καινοτομίας, καθώς και άνθρωποι που ενσωματώνουν το πνεύμα και το όραμα της οικογένειας Walker και επηρεάζουν την τοπική κοινωνία.

Το J John Walker & Sons Voyager θα είναι στην Ελλάδα στις 4, 5 και 6 Ιουνίου. Πολλοί από τους πιο πρωτοπόρους Έλληνες θα προσκληθούν στο πλοίο για τις τρεις μέρες που θα βρίσκεται στην Ελλάδα.