Με την τεχνολογία που έπιασαν το Μπιν Λάντεν θα φτιάξουν το τέλειο… cupcake!

Χρειάστηκε 10 χρόνια και την πλέον εκλεκτή μονάδα Αμερικανών πεζοναυτών για να πιάσουν το "κεφάλι" της Αλ Κάιντα, Οσάμα Μπιν Λάντεν. Όμως, μάθε τέχνη και άστηνε και... εν ανάγκη αξιοποίησε τη αλλού!

Τι δοκίμαζαν τόσα χρόνια στα εργαστήρια της αντιτρομοκρατικής; Έφτιαξαν μια εκπληκτική τεχνολογία, τη λεγόμενη "υπερφασματική απεικόνιση". Με αυτή κατάφεραν και εντόπισαν τον Λάντεν.

Η επίλεκτη ομάδα SEAL που έπιασε τον ηγέτη της Αλ Κάιντα

Και τώρα, αφού τον συνέλαβαν είπαν να την αξιοποιήσουν αλλιώς... στη ζαχαροπλαστική!

Μάλιστα! Γιατί με την τεχνολογία αυτή, πιστεύουν ότι θα φτιάξουν το καλύτερο cupcake που φτιάχτηκε ποτέ!

Πώς: με την τεχνολογία αυτή θα φωτογραφίσουν και θα αναλύσουν ένα cupcake. Κατόπιν με τις κατάλληλες χημικές αναλύσεις θα καταλήξουν στο ποια είναι η χρυσή αναλογία σε λιπαρά, ζάχαρη, γάλα και άλλα υλικά που χρειάζεται για να παρασκευαστεί το τέλειο κέικ τόσο γευστικά όσο και οπτικά: δηλαδή να στέκεται όμορφα, να μην πανιάζει και να έχει λαχταριστή όψη.

Την τεχνολογία κατοχύρωσαν και θα εφαρμόσουν από κοινού το Strathclyde University και η βρετανική εταιρεία τροφίμων Lightbody, σύμφωνα με το Guardian.

Ήδη, με την... επαγγελία και μόνο του τέλειου cupcake το πανεπιστήμιο και η εταιρεία έλαβαν κονδύλι 25.000 λιρών από το βρετανικό Δημόσιο!

Τα λεφτά μου όλα δίνω για ένα...cupcake!

Η είδηση πάντως ότι οι επίλεκτοι πεζοναύτες θα γίνουν ζαχαροπλάστες ελέγχεται ως ανακριβής!