Yπουργός έστειλε κατά λάθος SMS σε δημοσιογράφο, στο οποίο την έβριζε!

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες τελικά... Ο υπουργός Μετανάστευσης της Αυστραλίας Πίτερ Ντάτον έκανε μια μεγάλη γκάφα: έστειλε σε δημοσιογράφο μήνυμα το οποίο προοριζόταν για τον πρώην υπουργό Πόλεων και Αστικής Ανάπτυξης Τζέιμι Μπριγκς, ο οποίος αναγκάστηκε την περασμένη εβδομάδα σε παραίτηση και στο οποίο την έβριζε! 

Στο μήνυμα, ο Ντάτον χαρακτήριζε "τρελή μάγισσα" τη δημοσιογράφο του πολιτικού ρεπορτάζ Σαμάνθα Μέιντεν αντιδρώντας σε άρθρο της στις κυριακάτικες εφημερίδες του ομίλου News Corps σχετικά με την παραίτηση του Μπριγκς. 

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, ο Ντάτον αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη από τη δημοσιογράφο. "Της ζήτησα αμέσως συγγνώμη και αυτή έκρινε ότι το εννοούσα", διευκρίνισε ο υπουργός σε χθεσινοβραδινή ανακοίνωσή του.

"Εδώ και χρόνια έχουμε χρησιμοποιήσει σκληρή γλώσσα μεταξύ μας και (αυτό το περιστατικό) μας έκανε να γελάσουμε", πρόσθεσε.

Η Μέιντεν δήλωσε και αυτή σήμερα ότι δεν προσβλήθηκε."Ναι, με χαρακτήρισε τρελή μάγισσα, αλήθεια είναι αυτό", σημείωσε η δημοσιογράφος στην Australian Broadcasting Corporation.

"Δέχθηκα πολύ ευχαρίστως τη συγγνώμη του Πίτερ Ντάτον. Μόλις μου έστειλε αυτό το μήνυμα που έλεγε 'Αγόρι μου, είναι μια λιγάκι τρελή μάγισσα', του έστειλα ένα μήνυμα στο οποίο του έγραφα: "Αγόρι μου, έστειλες το μήνυμά σου στην τρελή μάγισσα".

Το SMS αυτό του Ντάτον δεν είναι η πρώτη γκάφα που κάνει. Τον Σεπτέμβριο είχε αναγκαστεί ξανά να ζητήσει συγγνώμη έπειτα από ειρωνικό σχόλιο που είχε κάνει σχετικά με την άνοδο της στάθμης των υδάτων η οποία απειλεί τα νησιωτικά κράτη του Ειρηνικού.