Ουκρανοί, Ισραηλινοί, φαρμακοβιομήχανοι και Ιλουμινάτι έριξαν το MH17!

Ας το παραδεχτούμε: σε όλους αρέσει να διαβάζουμε θεωρίες συνωμοσίας! Γιατί είναι ευφυείς (εντάξει όχι όλες), γιατί έχουν ενδιαφέρον και πλάκα. Αλλά κάποιες θεωρίες είναι τόσο τραβηγμένες που λες "εντάξει, φτάνει!".

Και βέβαια ενός μεγάλου τραγικού γεγονότος, μύριες συνωμοσιολογίες έπονται!

Έτσι και με την κατάρριψη του μαλαισιανού αεροπλάνου πάνω από την Ουκρανία.

Τα σενάρια είναι πολλά για το τι μπορεί να έγινε.

Σας παρουσιάζουμε τα 5 επικρατέστερα σενάρια (άλλα πιστευτά και άλλα όχι τόσο) για την κατάρριψη της MH17:

1. Το έριξαν οι Ουκρανοί

Ο αντίλογος: Γιατί να το κάνουν;

Η Ουκρανία ήδη απολαμβάνει της συμπάθειας της διεθνούς κοινότητας για τα όσα συμβαίνουν εκεί και για τη ρήξη με τη Ρωσία.

2. Το έριξαν οι Ουκρανοί γιατί ήθελαν να ρίξουν το αεροπλάνο του Πούτιν

Σύμφωνα με το σενάριο αυτό το ρωσικό προεδρικό αεροπλάνο μοιάζει στα διακριτικά του (χρώματα κλπ) με αυτό της Malaysia Airlines ενώ εκείνη την ώρα πετούσε σε δρομολόγιο που διασταυρωνόταν με αυτό της πτήσης MH17. Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό δεν πέρασε πάνω από το ουκρανικό έδαφος.

Ο αντίλογος: Θα μπορούσε να στέκει ως σενάριο εάν... το Κίεβο ήταν πρόθυμο να ξεκινήσει ανοικτό πόλεμο με τη Ρωσία.

3. Το αεροπλάνο κατερρίφθη για να μη μάθουμε την αλήθεια για το AIDS

Αυτή η θεωρία βασίστηκε στην αρχική πληροφορία ότι στο αεροπλάνο πετούσαν 100 επιστήμονες καθ' οδόν προς ένα διεθνές συνέδριο για το AIDS, στη Μελβούρνη. Τελικά, όπως επιβεβαιώθηκε ο αριθμός των επιστημόνων ήταν μόλις 7. Μάλλον όχι ικανός αριθμός για να αποτρέψει την αποκάλυψη της θεραπείας της νόσου... ε και μάλλον αν είχαν ανακαλύψει κάτι τέτοιο, θα άφηναν και ένα back up, δεν θα έπαιρναν όλα τα στοιχεία μαζί τους, λογικό;

4. Το αεροπλάνο το έριξε το Ισραήλ

Για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για αυτό που συμβαίνει τώρα στη Γάζα.

Ο αντίλογος: Ναι, εύκολο σενάριο συνωμοσίας οι "Σιωνιστές" (γενικώς και αορίστως) αλλά θα τα έβαζε το Ισραήλ με τόσες χώρες διεθνές και θα "φορτωνόταν" το θάνατο 300 ακόμη ανθρώπων;

Για ένα παιχνίδι εντυπώσεων μόνο;

5. Το αεροπλάνο το έριξαν οι Ιλουμινάτι

Ωραία, εδώ πραγματικά αναφωνούμε "φτάνει τόσο!"... Αλλά διαβάστε τα "στοιχεία", έτσι σαν να βλέπατε μια περιπέτεια στο σινεμά!

Είναι γνωστό (!) ότι οι Ιλουμινάτι έχουν ένα πάθος με τον αριθμό 7. Άρα είναι τυχαίο ότι ένα Μπόινγκ 777, με αριθμό πτήσης MH17, κατερρίφθη τον 7ο μήνα του 2014 (2007+7;;;)! Καθόλου, σύμφωνα με αυτούς που... γνωρίζουν!

Ο αντίλογος: Έστω ότι υπάρχουν οι Ιλουμινάτι και είναι μια παγκόσμια κλίκα και έχουν και ψύχωση με τον αριθμό 7. Γιατί να ρίξουν ένα αεροπλάνο με 300 ανθρώπους; Ως "δέηση" στο θεό του αριθμού 7;  

 

(Έμπνευση και ανθολόγηση από δημοσίευμα της εφημερίδας Guardian)