Χτύπησε με ρόπαλο μέχρι θανάτου τη 21μηνών κόρη του γιατί τη ζήλευε!

Η μικρούλα είχε δώσει μάχη, και είχε βγει νικήτρια, με τον καρκίνο στο μάτι

Δε το χωρά ο νους το έγκλημα που διέπραξε ένας νεαρός άντρας από τις ΗΠΑ. ο 25χρονος Ryan Lawrence ομολόγησε ότι χτύπησε μέχρι θανάτου την 21μηνών κόρη του με ρόπαλο του μπέιζμπολ γιατί ζήλευε την προσοχή που λάμβανε μετά και την αποθεραπεία της από καρκίνο!

Ο νεαρός, όχι μόνο τραυμάτισε θανάσιμα τη μικρούλα, αλλά έκαψε το κορμάκι της πριν το ξεφορτωθεί σε ένα ποτάμι. Ο διαταραγμένος άντρας, συνελήφθη από την αστυνομία τρεις ημέρες μετά το φρικτό έγκλημα, στο Baldwinsville της Νέας Υόρκης. Ο Lawrence  παραδέχτηκε την πράξη του λέγοντας ότι ζήλευε την κόρη του εξαιτίας της προσοχής που λάμβανε από όλους μετά την πετυχημένη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο στο μάτι. 

Το άψυχο σώμα του μωρού εντοπίστηκε στις 21 Φεβρουαρίου από δύτες της αστυνομίας, 36 ώρες μετά την ανάφορά εξαφάνισής του. Σύμφωνα με τη δικογραφία, η μητέρα του μωρού Morgan Lawrence κάλεσε την αστυνομία όταν βρήκε ένα σημείωμα του άντρα της στο οποίο άφηνε σαφείς υπαινιγμούς ότι θα έκανε κακό στο παιδί τους. Τον επόμενο μήνα αναμένεται να βγει η απόφαση του δικαστηρίου. Ο νεαρός, αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξη από 25 χρόνια έως ισόβια.