Γιος Χολιγουντιανού σκηνοθέτη ο μακελάρης της Σάντα Μπάρμπαρα

"Η ανθρωπότητα είναι ένα σιχαμερό είδος… Θα ήθελα να σας κάνω όλους ένα σωρό από κρανία, κόκκαλα και αίμα…". Σοκ έχει προκαλέσει ο 22χρονος που εισέβαλε στην πανεπιστημιούπολη της Σάντα Μπάρμπαρα, άνοιξε τυφλό πυρ και σκόρπισε το θάνατο –σκότωσε 6 άτομα- προτού αυτοκτονήσει.

Και μετά το βίντεο με τα ανατριχιαστικά λόγια που είχε αναρτήσει στο YouTube με τίτλο "Τιμωρία", νέες λεπτομέρειες σχετικά με τον Έλιοτ Ρότζερ είδαν το φως της δημοσιότητας…

Ο νεαρός μακελάρης ήταν γιος γνωστού σκηνοθέτη του Χόλιγουντ.

Ο λόγος για τον Πίτερ Ρότζερ, ο οποίος έχει στο ενεργητικό του ένα μεγάλο κινηματογραφικών παραγωγών, ανάμεσά τους και το blockbuster «Hunger Games» (Αγώνες Πείνας) με τη βραβευμένη με Όσκαρ, Τζένιφερ Λόρενς.

Όπως αναφέρουν διεθνή μέσα, η ζήλια, η απόρριψη και η μοναξιά φαίνεται πως ήταν τα στοιχεία που επηρέασαν τον Έλιοτ και τον οδήγησαν στο αιματηρό έγκλημα.

"Είμαι 22 χρονών και είμαι παρθένος... δεν έχω τόσα πράγματα που έχουν τα παιδιά στην ηλικία μου, σεξ παρέα...", λέει μεταξύ άλλων στην κάμερα ο 22χρονος, ενώ φαίνεται ιδιαίτερα εχθρικός με τα λεγόμενά του προς τις γυναίκες επειδή τον απορρίπτουν.

Μέσα στο αυτοκίνητο του δράστη, μετά την επίθεση βρέθηκε ένα ημιαυτόματο όπλο ενώ μετά τα πυρά του  έθεσε τέλος στη ζωή του, πυροβολώντας τον εαυτό του στο κεφάλι.