Ένα 24ωρο… μαζί του κλήρωσε ο Νικολά Σαρκοζί στο Facebook!

Ένας τυχερός θα περάσει ένα 24ωρο με το Νικολά Σαρκοζί. Όπως ανακοίνωσε το επιτελείο του Γάλλου πρώην προέδρου, ο υπ' αριθμόν 1.000.000 υποστηρικτής του Σαρκοζί που έκανε like στη σελίδα του πρώην προέδρου στο Facebook, θα περάσει μια ολόκληρη μέρα μαζί του.

Ο τυχερός έχει ήδη εντοπιστεί και ενημερωθεί από τους συνεργάτες του κ. Σαρκοζί. Το μόνον που έγινε γνωστό για την ταυτότητα του είναι πως είναι από το Παρίσι.

Σύμφωνα με τη γαλλική Le Figaro, ο Σαρκοζί είναι ο πρώτος Γάλλος πολιτικός οι "φίλοι" του οποίου στο FB ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο.

Ο Σαρκοζί, που έχασε την προεδρία από το Φρανσουά Ολάντ το 2012, ετοιμάζει δυναμική επάνοδο στην πολιτική ζωή. Οι δημοσκοπήσεις είναι... μαζί του. Έτσι, ο πρώην πρόεδρος επιχειρεί ένα ρετούς στο πολιτικό προφίλ του, τόσο μεταξύ των Γάλλων ψηφοφόρων, όσο και στο εξωτερικό. Την ερχόμενη εβδομάδα, ο Σαρκοζί θα μεταβεί στην Κολωνία της Γερμανίας για να δώσει το "παρών" στο συνέδριο των Χριστιανοδημοκρατών (CDU), του κόμματος της πρώην στενής συμμάχου του, της Άνγκελα Μέρκελ.