Ο Κάρολος σε ρόλο… κάμεραμαν

Στα καινούρια γραφεία του BBC, τα οποία εγκαινίασε πέσει τον Ιούνιο η βασίλισσα Ελισάβετ, ξεναγήθηκαν σήμερα ο πρίγκιπας Κάρολος και η σύζυγός του, Καμίλα Πάρκερ Τζόουλς, ή Δούκισσα της Κορνουάλης.  

Το πριγκιπικό ζεύγος τριγύρισε στα στούντιο και στις αίθουσες ειδήσεων του ραδιοφώνου του BBC, συνομίλησε με τους δημοσιογράφους και το προσωπικό ενώ ο Κάρολος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα τεχνικά θέματα, όπως τον χειρισμών των καμερών στα τηλεοπτικά πλατό.

Ωστόσο, δεν επεφύλασσαν καμία έκπληξη στους τηλεθεατές και τους ακροατές του Σταθμού, όπως έκανε η βασίλισσα στα εγκαίνια, η οποία μπήκε ξαφνικά σε στούντιο εκπομπής την ώρα ζωντανής μετάδοσης, αφήνοντας άφωνους τους πάντες!.

Την ίδια ώρα, πολλοί σχολίασαν αρνητικά την... εκπαιδευτική εκδρομή του Βρετανού διαδόχου του θρόνου, την ώρα που το Λονδίνο αντιμετωπίζει τον άμεσο κίνδυνο πλημμυρών από την υπερχείλιση του Τάμεση και οι νοτιοδυτικές περιοχές της Βρετανίας θυμίζουν λίμνη. Μάλιστα, σήμερα ο Βρετανός πρωθυπουργός ακύρωσε ταξίδι στο εξωτερικό εξαιτίας των πλημμυρών

Διαβάστε: Κυκλώνουν το Λονδίνο οι πλημμύρες - Δεκατέσσερις προειδοποιήσεις εκδόθηκαν τη Δευτέρα στις κομητείες του Μπερκσάιρ και του Σάρεϊ