Μητέρα έβαλε το πτώμα της κόρης της σε βαλίτσα και την πέταξε στη θάλασσα

Η άτυχη κοπέλα, ήταν το 27χρονο πρώην μοντέλο Katerina Laktionova που επί μεγάλο χρονικό διάστημα, έπασχε από ανορεξία

Δε το χωρά ο νους αυτό που έπραξε μια μητέρα από τη Ρωσία. Έβαλε το άψυχο σώμα της κόρης της σε μια βαλίτσα και την πέταξε στη θάλασσα! Η άτυχη κοπέλα, ήταν το 27χρονο πρώην μοντέλο Katerina Laktionova που επί μεγάλο χρονικό διάστημα, έπασχε από ανορεξία. Η σορός της, εντοπίστηκε μέσα σε μια βαλίτσα, στη θαλάσσια περιοχή του Ρίμινι στην Ιταλία από ντόπιους ψαράδες.

Οι αρχές κρατούν την 48χρονη μητέρα της, η οποία εργαζόταν τα τελευταία δυο χρόνια στην Ιταλία ως νοσηλεύτρια. Όπως αναφέρουν τοπικά δημοσιεύματα, η γυναίκα ταξίδεψε μέχρι τη γενέτειρά της τη Ρωσία, μετά την εξαφάνιση του πτώματος. Όπως αναφέρει η Mirror, η 48χρονη εκμυστηρεύτηκε σε έναν φίλο της την τραγωδία που ζούσε με την άρρωστη κόρη της και σε κάποιο ξέσπασμα του αποκάλυψε την αλήθεια: «Είναι νεκρή. Την κοιτούσα για μέρες και μετά έχασα τα λογικά μου και την έκλεισα μέσα σε μια βαλίτσα και την πέταξα στη θάλασσα», φέρεται να του είπε και συμπλήρωσε ότι κρατούσε το άψυχο σώμα της για μέρες πριν αποφασίσει να το ρίξει στο νερό. 

Η αστυνομία της Ιταλίας, ερευνά τις συνθήκες θανάτου της άτυχης 27χρονης η οποία βρισκόταν σε τραγική κατάσταση μιας και λίγο πριν το θάνατό της  ζύγιζε μόλις 35 κιλά.