Βρήκε γυμνό τον φίλο της πάνω από την κόρη της και τον μαχαίρωσε

Βρήκε γυμνό τον φίλο της πάνω από την κόρη της και τον μαχαίρωσε

Δεν άσκησαν δίωξη στη γυναίκα

Σε κατάσταση σοκ μια γυναίκα βγήκε λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα από σπίτι της στο Κλίβελαντ του Οχάιο των ΗΠΑ καλώντας σε βοήθεια. Εντός της κατοικίας της, βρισκόταν ο σύντροφός της τον οποίο είχε μαχαιρώσει πέντε φορές στο στήθος και μια στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Η ανατριχιαστική αλήθεια για το τι είχε συμβεί, αποκαλύφθηκε όταν την υπόθεση ανέλαβε να ερευνήσει η αστυνομία, στην οποία το θύμα ανέφερε πως η γυναίκα του επιτέθηκε γιατί «πίστευε ότι η κόρη της είχε αισθήματα για εκείνον». Ωστόσο η γυναίκα κατέθεσε μια τελείως διαφορετική ιστορία. Σύμφωνα με το Cleveland.com, ο 31χρονος Troy Parks πλέον κατηγορείται για βιασμό καθώς όπως προέκυψε προσπάθησε να ασελγήσει στην ανήλικη κόρη της. Όπως κατήγγειλε η μητέρα στους ένστολους, βρισκόταν στο σπίτι με τον σύντροφό της (δεν είναι ο πατέρας του παιδιού) και την κόρη της και ετοιμαζόταν να πάει για ύπνο όταν πέρασε από το δωμάτιο της μικρής. Εκεί, έκπληκτη είδε τον 31χρονο να στέκεται γυμνός πάνω από το κρεβάτι της ανήλικης, γεγονός που την εξόργισε σε τέτοιο βαθμό που άρπαξε ένα μαχαίρι και έπεσε με μανία επάνω του.

Το κορίτσι, όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς, είπε πως ο Parks μπήκε στο δωμάτιό της και άρχισε να βγάζει τα ρούχα του λέγοντάς της ότι «έτσι είναι στον πραγματικό κόσμο να έχεις αγόρι». Οι αρχές δεν άσκησαν δίωξη στη μητέρα.