Η Γκουίνεθ Πάλτροου λανσάρει την πρώτη της συλλογή ρούχων

Η οσκαρική ηθοποιός δημιούργησε μία νέα συλλογή με τίτλο «The September Edition»!

Ήδη μας έχει δώσει συμβουλές για μαγείρεμα, fitness και σχέσεις. Τώρα η Γκουίνεθ Πάλτροου μας μαθαίνει πώς πρέπει να ντυνόμαστε.

Διαβάστε ΕΔΩ: Γκουίνεθ Πάλτροου: Με τσιμπάνε μέλισσες στο πρόσωπο και παραμένω φρέσκια

Η οσκαρική ηθοποιός δημιούργησε μία νέα συλλογή με τίτλο «The September Edition»!

Η κολεξιόν προωθεί την κίνηση «buy now, wear now, keep forever» μέσα από το lifestyle blog της «GOOP, περιλαμβάνει τέσσερα βασικά κομμάτια μιας φθινοπωρινής γκαρνταρόμπας όπως το tweed tie-up jacket με παντελόνι, ένα πουκάμισο με κουμπωτό γιακά από ύφασμα chambray και μια λευκή τσάντα.

Διαβάστε ΕΔΩ: Η πανάκριβη δίαιτα της Γκουίνεθ Πάλτροου - Κοστίζει 200 ευρώ την ημέρα

Ο συνδυασμός τους, αναδεικνύει ένα office wise στυλ, το οποίο άλλωστε δεν απέχει και πολύ από το πώς το είχε φανταστεί η Πάλτροου.

«O Σεπτέμβριος για μένα σημαίνει ότι επιστρέφεις στη δουλειά σου, στην καθημερινότητα και πέφτεις με τα μούτρα στη δουλειά" δηλώνει χαρακτηριστικά η ίδια και προσθέτει: "Πιστεύω ότι υπάρχει ένα πελώριο κενό στην αγορά για luxurious ready-to-wear κομμάτια σε σχέση με τη τιμή που απαιτεί ένας καταναλωτής. Ήταν πολύ σημαντικό για εμένα να κάνω τα ρούχα με τον ίδιο τρόπο που έχουν φτιαχτεί όλα τα ρούχα των αγαπημένων μου σχεδιαστών τα οποία βρίσκονται στην Ιταλία με όμορφα υφάσματα, απίστευτα καλοραμμένα και με ιδιαίτερη έμφαση στη λεπτομέρεια αλλά με αυτά τα κομμάτια να διατίθενται στο 1/3 της τιμής τους».