Τα μοναδικά υδρόψυκτα πλυστικά μηχανήματα μόνο από την Kärcher

Το νέο πλυστικό μηχάνημα Κ4 Silent της Kärcher προσφέρει μοναδικά πλεονεκτήματα και πραγματικά αποτελέσματα καθαρισμού εξοικονομώντας νερό και ενέργεια όπως όλα τα υδρόψυκτα μηχανήματα της Karcher.  Χάρη στον υδρόψυκτο κινητήρα του εξασφαλίζει σε σχέση με τα συμβατικά πλυστικά μηχανήματα, έως

-50% χαμηλότερη κατανάλωση νερού,

-50% χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας,

-έως 50% εξοικονόμηση χρόνου,

-μειωμένο θόρυβο,

-μεγάλη διάρκεια ζωής.

Πραγματικά αποτελέσματα καθαρισμού πιστοποιημένα από το φημισμένο και ανεξάρτητο ίδρυμα Fraunhofer Institut.

Το πλυστικό μηχάνημα Κ4 Silent  ήρθε για να προσφέρει ακόμα περισσότερα σε μία μοναδική κατηγορία μηχανήματος πιο εργονομική και πιο φιλική για τον χρήστη αλλά και για τους ανθρώπους γύρω του. Εκτός από τα πλεονεκτήματα που διαθέτει χάρη στον υδρόψυκτο κινητήρα του είναι το πιο αθόρυβο μηχάνημα στην κατηγορία του με μείωση του θορύβου κατά 50%! Έτσι θα καθαρίζετε άφοβα και αθόρυβα, χωρίς να ενοχλείτε τους γύρω σας. Τα πλεονεκτήματα του  Κ4 Silent  όμως συνεχίζονται. Ο σωλήνας υψηλής πίεσης είναι εξοπλισμένος με σύνδεσμο Quick Connect και από τις δύο πλευρές με αποτέλεσμα ο σωλήνας να ξεμπερδεύεται από μόνος του! Η εργονομία του Κ4 Silent  δε σταματάει εδώ αφού, για πρώτη φορά σε compact μηχάνημα προστέθηκε ένας ειδικός ελαστικός ιμάντας για να αποθηκεύετε εύκολα το σωλήνα υψηλής πίεσης, εύκολα και πρακτικά.

Πρακτικός και αποτελεσματικός βοηθός κατά την αφαίρεση μέτριων ακαθαρσιών σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού, του αυτοκινήτου ή του κήπου.  Η χρήση των κατάλληλων εξαρτημάτων αυξάνει την απόδοση και μειώνει τον κόπο και τον χρόνο καθαρισμού.  

  

 

 

 

Βρείτε περισσότερες συμβουλές καθαρισμού από την Karcher 

   Karcher Greece

     

Karcher Greece



     

www.karcher.gr
     

Online shop