Θρήνος στο Άργος από το θάνατο του 6χρονου Κωνσταντίνου

Πάλευε γενναία με τον καρκίνο για 2,5 χρόνια

Έδωσε τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του, πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις, αλλά δεν κατάφερε να ανατρέψει την επιβαρυντική κατάσταση της υγείας του. Αποτέλεσε παράδειγμα δύναμης και επιμονής για όλους μας και στη μνήμη μας θα μείνει ως ο μικρός ήρωας, ο οποίος κατόρθωσε να ενώσει τόσες χιλιάδες κόσμου προς έναν και μοναδικό σκοπό. Μέσα σε δύσκολους καιρούς ο μικρός Κωνσταντίνος Τσίμπος μας έδειξε πως η αγάπη, η θέληση και η μεγαλοψυχία μπορεί να είναι το αντίδοτο στη μιζέρια των εποχών μας, γράφει χαρακτηριστικά το argolikeseidhseis.gr.

Ο μικρός Κωνσταντίνος από το Αργος πάλεψε με τον καρκίνο, τα τελευταία 2,5 χρόνια της σύντομης ζωής του. Ο εξάχρονος είχε μεταβεί στις ΗΠΑ, σεκλινικλη στι Σιάτλ, προκειμένου να υποβληθεί σε μια καινούργια θεραπεία. Η είδηση του θανάτου του μικρού Κωνσταντίνου έχει σκορπίσει θλίψη και οδύνη στην τοπική κοινωνία.  Στις 15.00 το μεσημέρι στο Κεφαλάρι Άργους, συγγενείς και οι φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον μικρό ήρωα που έφυγε τόσο σύντομα από τη ζωή

"Πιστέψαμε όλοι στο θαύμα, αλλά η είδηση της απώλειάς του μας γέμισε απογοήτευση. Για άλλη μια φορά, από εκεί ψηλά, ο μικρός μας ήρωας μας δίνει ένα ακόμα μάθημα ζωής, υπενθυμίζοντάς μας ότι οι στεναχώριες, οι λύπες και οι απογοητεύσεις διαδέχονται τις χαρές, την ελπίδα και την προσμονή, σε ένα ανεξέλεγκτο κοντράστ συναισθημάτων", αναφέρει το πόρταλ.

Η κηδεία θα γίνει στις 15.00 το μεσημέρι στο Κεφαλάρι Άργους.