Συντριβή στην οικογένεια Παπαθεμελή για το θάνατο της κόρης του υπουργού

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Θεσσαλονίκης από τον θάνατο της 48χρονης κόρης του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Στέλιου Παπαθεμελή, που έπεσε στο κενό χθες βράδυ από τον 7ο όροφο της πολυκατοικίας, όπου στεγάζεται το πολιτικό γραφείο του πατέρα της.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις από 8 χθες βράδυ, επί της οδού Ερμού στο κέντρο της πόλης.

Η αστυνομία ερευνά αν πρόκειται για αυτοκτονία ή ατύχημα, καθώς η άτυχη κοπέλα ενδέχεται να προσπάθησε να φτιάξει τον ιστό της σημαίας που βρίσκεται στο μπαλκόνι του γραφείου.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και αστυνομικοί, που απλώς διαπίστωσαν τον θάνατο της 48χρονης.

Σύμφωνα με το τοπικό seleo.gr πρώην υπουργός είναι συντετριμμένος και υποστηρίζει ότι πρόκειται για ατύχημα καθώς όπως λέει η κόρη του γλίστρησε από το μπαλκόνι την ώρα που πήγε να φτιάξει το κοντάρι της σημαίας που υπήρχε εκεί. Από την πλευρά τους οι αστυνομικοί αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα και ερευνούν αυτό της αυτοκτονίας. Σύμφωνα με το περιβάλλον του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ η 48χρονη δεν είχε τις πολιτικές φιλοδοξίες του πατέρα της αλλά ήταν όλα αυτά τα χρόνια στο πλευρό του και τον βοηθούσε στο πολιτικό του γραφείο. Οπως λένε «της άρεσε ο χορός, η ζωγραφική και ήταν ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο πλάσμα.»

Ήταν η κόρη του πρώην υπουργού, Ελένη Παπαθεμελή. Αν και οι πρώτες πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν σε site της Θεσσαλονίκης μιλούσαν για αυτοκτονία και ανέφεραν το όνομα της γνωστότερης κόρης του πολιτικού, Αγγελικής η οποία είναι ηθοποιός τελικά πρόκειται για την άλλη κόρη του, Ελένη.