Επεισοδιακή συνέντευξη Σώρρα: Μηνύσεις και απειλές για ξυλοδαρμό

Ύβρεις και απειλές κατά του δημοσιογράφου Αντώνη Σρόιτερ

Μία... επεισοδιακή συνέντευξη παραχώρησε ο επικεφαλής της “Ελλήνων Συνέλευσις” Αρτέμης Σώρρας στον δημοσιογράφο του Alpha Αντώνης Σρόιτερ, ο οποίος στη διάρκεια της συνέντευξης ουκ ολίγες φορές δέχθηκε ύβρεις και απειλές από τον συνεντευξιαζόμενο.

Μεταξύ άλλων, ο Αρτέμης Σώρρας προανήγγειλε πως όταν μπει στην πολιτική θα μοιράσει αφειδώς “χαστούκια και κλωτσιές”, απειλώντας μάλιστα τον δημοσιογράφο πως “μπορώ να σου δώσω και τώρα”, ενώ ανέφερε πως “θα σας λυσσάξω στο πόθεν έσχες”, απευθυνόμενος σε πολιτικούς και δημοσιογράφους.

Μίλησε για τα παιδικά του χρόνια περιγράφοντας τον εαυτό του ως "μυστήριο παιδί", και εξαπέλυσε επίθεση κατά του χριστιανισμού και των εβραίων για... όλα τα δεινά του κόσμου. "Η παγκόσμια θρησκεία των εβραίων είναι το ποδόσφαιρο. Εκεί γίνεται ένας παγκόσμιος διαγωνισμός διαίρεσης. Έτσι όπως αυτοί μας χώρισαν με τις θρησκείες, τώρα μας χωρίζουν με τα χρώματα", ανέφερε μεταξύ άλλων.

Υποστήριξε ακόμα πως τα περίφημα 600 δισεκατομμύρια υπέρ της Ελληνικής Δημοκρατίας υπάρχουν, και μάλιστα αποτελούν μέρος ενός μεγαλύτερου συμβολαίου αξίας άνω των 2,3 τρισεκατομμυρίων, και τα υπόλοιπα χρήματα βρίσκονται αλλού.

Όσον αφορά το πώς προέκυψε αυτό το εξωφρενικό ποσό, αρνήθηκε πως πούλησε εξωγήινη τεχνολογία στην κυβέρνηση Ομπάμα, υποστηρίζοντας πως αυτά είναι “γελοιότητες” που είχε πει συνεργάτης του ο οποίος έφυγε από την “Ελλήνων Συνέλευσις”.

Όταν ο δημοσιογράφος του παρουσίασε αντίγραφο της φορολογικής του δήλωσης του 2014, στην οποία φαίνεται να δηλώνει εισοδήματα 20.000 ευρώ (και καμία κατάθεση 600 δισεκατομμυρίων στο εξωτερικό), ο Αρτέμης Σώρρας... εξερράγη, υποστηρίζοντας πως το έγγραφο είναι πλαστό (σημειωτέον ότι το έγγραφο ήταν απλώς η εκτύπωση της φορολογικής του δήλωσης από το Taxisnet) και πως όποιος έχει βγάλει αυτό το χαρτί ή οποιοδήποτε χαρτί για τον ίδιο “έχει πρόβλημα, οικογενειακό, ψυχικό και πρόβλημα φύλου”, απειλώντας με μήνυση τον Αντώνη Σρόιτερ.

Λίγο αργότερα απείλησε εκ νέου με μήνυση τον δημοσιογράφο όταν τον ρώτησε για ποιο λόγο βρίσκεται στα δικαστήρια με πρώην συνεταίρο του για “μερικά ψωροχιλιάρικα”, αντί να του δώσει απλά ένα μέρος από τα περίφημα 600 δις, αρνούμενος να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με την υπόθεση αυτή.

Αρνήθηκε ακόμα ότι επικοινώνησε με τον δολοφόνο της παιδοψυχιάτρου Θ. Κουμπούρα αμέσως μετά τη δολοφονία, απειλώντας και πάλι με μηνύσεις.