Στην Παλλήνη ξανά ο Ασημάκης Κατσούλας

Σύμφωνα με τους όρους της αποφυλάκισης, υποχρεώνεται να διαμένει στην περιοχή της Παλλήνης και να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής κάθε 1η και 16η του κάθε μήνα.

Αποφυλακίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας από την Αγυιά Κρήτης μετά από 23 χρόνια ο "Σατανιστής της Παλλήνης" Ασημάκης Κατσούλας, που - μαζί με τον Μανώλη Δημητροκάλη και τη Δήμητρα Μαργέτη - συγκλόνισαν το 1994 το πανελλήνιο. 

Διαβάστε: Αποφυλακίστηκε ο Ασημάκης Κατσούλας

Σύμφωνα με τους όρους της αποφυλάκισής του, ο 45χρονος σήμερα Κατσούλας υποχρεώνεται να διαμένει στην περιοχή της Παλλήνης και να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής κάθε 1η και 16η του κάθε μήνα. 

Δείτε: Η δίκη των σατανιστών της Παλλήνης: Φωτογραφικό 

Η πρώτη που βγήκε από τη φυλακή ήταν η Δήμητρα Μαργέτη, στις 23 Νοεμβρίου του 2001. Οι δικαστές έκριναν ότι επέδειξε καλή διαγωγή κατά την κράτησή της και πως δεν αποτελεί πλέον κίνδυνο για την κοινωνία.

Η Μαργέτη είναι υποχρεωμένη να διαμένει μόνιμα στο πατρικό της στην Παλλήνη, να παρουσιάζεται κάθε 1η και 16η του μηνός στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της, ενώ της απαγορεύτηκε και η έξοδος από τη χώρα. 

Ο Μάνος Δημητροκάλης αποφυλακίστηκε το 2014, μετά από 20 χρόνια και έχοντας εκτίσει τα 3/5 της ποινής του.