Λιποθύμησε επί σκηνής η Τάνια Τρύπη

Πάγωσαν οι περίπου 2.500 θεατές όταν κατά την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "Θα περάσει κι αυτό" στη σκηνή του θεάτρου Badminton, είδαν τη γνωστή ηθοποιό, Τάνια Τρύπη, να σωριάζεται επί σκηνής - μετά από ξαφνική αδιαθεσία - και να παραμένει ακινητοποιημένη για περίπου 15 λεπτά, σύμφωνα με πληροφορίες του news.gr.

Όλα συνέβησαν το βράδυ της Τρίτης. Αρχικά μάλιστα, κάποιοι νόμιζαν ότι πρόκειται για μέρος της παράστασης, στη συνέχεια όμως βλέποντας την ηθοποιό να παραμένει στο ίδιο σημείο για αρκετή ώρα, κατάλαβαν ότι κάτι συμβαίνει. 

Κοντά της έσπευσαν τέσσερις γιατροί, οι οποίοι βρίσκονταν ανάμεσα στο κοινό που παρακολουθούσε την παράσταση, προκειμένου να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Το περιστατικό συνέβη στη διάρκεια του δευτέρου μέρους της παράστασης και συγκεκριμένα περίπου 20 λεπτά μετά το διάλειμμα. 

Το γεγονός έγινε πλήρως αντιληπτό από τον κόσμο που παρακολουθούσε, όταν ο συμπρωταγωνιστής της Αντώνης Λουδάρος, ανήγγειλε από τα μεγάφωνα του θεάτρου, ότι χρειάζεται επειγόντως γιατρός. Αφού παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στην ηθοποιό, οδηγήθηκε εκτός σκηνής και η παράσταση συνεχίστηκε κανονικά για να επανέλθει λίγο πριν το τέλος της παράστασης.

Θυμίζουμε ότι η Τάνια Τρύπη συμμετέχει στη μουσικοχορερευτική παράσταση "Θα περάσει κι αυτό" του Άγγελου Πυριόχου, σε σκηνοθεσία Φωκά Ευαγγελινού. Μια παράσταση συνέχεια του "Θα σε πάρω να φύγουμε", που μέσα από την επιθεώρηση, αφηγείται την ιστορία της Ελλάδας από εκεί που τελείωσε το πρώτο μέρος, το 1967. 

Ρεπορτάζ: Γιώργος Λαμπίρης