Ετοιμάζουν κινητοποιήσεις οι αυτοκινητιστές

Την άμεση παρέμβαση της Πολιτείας, ζητούν οι Έλληνες μεταφορείς, προκειμένου να παταχθεί η παράνομη μεταφορά που έχει εξελιχθεί σε μάστιγα αλλοιώνοντας και τους πλέον στοιχειώδεις κανόνες υγιούς ανταγωνισμού.

Σε συνάντηση που πραγματοποίησαν, οι αυτοκινητιστές αποφάσισαν να στείλουν ένα σαφές μήνυμα προς την κυβέρνηση, ζητώντας να πράξει και μάλιστα άμεσα, τα αυτονόητα. Όπως σημειώνουν δεν ζητούν κάποιου είδους προνομιακής μεταχείρισης, αλλά απαιτούν την πιστή εφαρμογή των νόμων που έχουν θεσπιστεί από το Ελληνικό κράτος και εφαρμόζονται σε όλη την ΕΕ.

Παράλληλα τονίζουν ότι αδιανόητο σε ένα ευνομούμενο κράτος, η οποιαδήποτε επαγγελματική ομάδα να εκλιπαρεί την Πολιτεία να εφαρμόσει τον Νόμο.

Στην αντίθετη περίπτωση, όπως τόνισαν όλοι οι συμμετέχοντες, είναι αποφασισμένοι να αντιδράσουν δυναμικά προκειμένου να προστατεύσουν την εργασία τους και την ίδια τους την επιβίωση.

Από κοινού αποφάσισαν, ότι παρά το γεγονός ότι είναι επιφυλακτικοί σε κινητοποιήσεις, σε μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για την οικονομία και την κοινωνία, εντούτοις εάν οι εκκλήσεις τους προς την κυβέρνηση πέσουν για μία ακόμη φορά στο κενό, αυτές είναι μονόδρομος, αφού πλέον έφτασε «ο κόμπος στο χτένι».