Ένα ολοκαίνουριο πάρκο ειδικά για σκύλους στην Αργυρούπολη

Μια αξιοθαύμαστη κίνηση από το δήμο Αργυρούπολης - Ελληνικού είχε ως αποτέλεσμα ένα ολοκαίνουριο πάρκο το οποίο είναι σχεδιασμένο για ανθρώπους αλλά και για σκύλους! Το πάρκο έχει πολλές συναρπαστικές δραστηριότητες που μπορούν να κάνουν τόσο οι ιδιοκτήτες όσο και οι πιστοί τετράποδοι φίλοι τους!

Ο χώρος διαθέτει Παιδική Χαρά (πιστοποιημένη για την ασφάλεια των οργάνων της), γήπεδο 5Χ5, Εκπαιδευτικό Βοτανικό Κήπο, χώρο για θερινό κινηματογράφο (που λειτουργούσε και πριν) και χώρους με υπόστεγα και καθίσματα για ξεκούραση και πικ-νικ αλλά και ειδικά διαμορφωμένο πάρκο για σκυλάκια. Επίσης έχει εξοπλισμό για agility αλλά και ειδικό wc σκύλων!

Και όλα αυτά σε έναν περιφραγμένο χώρο 12 στρεμμάτων.

Το πάρκο της Αργυρούπολης, αν και το πλέον καλά εξοπλισμένο, δεν είναι το μοναδικό στην Αθήνα. Έχει προϋπάρξει το Πάρκο σκύλων Χολαργού και Παλαιού Φαλήρου, καθώς και αυτό του Περιστερίου (που σύμφωνα με πληροφορίες έκλεισε πρόσφατα).

Ο δήμος αξιοποίησε μια μέχρι πρόσφατα παρατημένη έκταση 12 στρεμμάτων που βρίσκεται στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής, δίπλα από το PRAKTIKER της Λεωφ. Βουλιαγμένης.