Ο ρόλος της 26χρονης Βουλγάρας στην κατάψυξη του ναυτικού στην Καλλιθέα

Περιέγραψε καρέ - καρέ την μοιραία ημέρα της δολοφονίας του 63χρονου που βρέθηκε νεκρός , τον περασμένο Ιανουάριο

Το κατώφλι του ανακριτή πέρασε η 26χρονη Βουλγάρα, πρόσωπο κλειδί στη δολοφονία του 63χρονου ναυτικού που βρέθηκε νεκρός , τον περασμένο Ιανουάριο, μέσα σε καταψύκτη σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα.
 
Οι αρχές οδηγήθηκαν στη νεαρή γυναίκα ακολουθώντας βήμα –βήμα τα στοιχεία της πολύμηνης έρευνας τους η οποία αποκάλυψε, σύμφωνα με τη δικογραφία, πως υπεύθυνη για την δολοφονία του άτυχου συνταξιούχου ναυτικού  είναι η 49χρονη πρώην σύζυγος του, βουλγαρικής καταγωγής, η οποία φέρεται μετά το έγκλημα να άδειασε λογαριασμούς ύψους 240.000 ευρώ και να έφυγε, με το γιο τους για την Βάρνα.
 
Ο ρόλος της 26χρονης συμπατριώτισσάς της φέρεται κομβικός καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ομολογήσει ενώπιον των αστυνομικών πως ήταν εκείνη που βρήκε τους ανθρώπους που θα έβγαζαν από τη μέση τον ναυτικό.
 
Η κατηγορούμενη φέρεται να έχει περιγράψει καρέ - καρέ την μοιραία ημέρα της δολοφονίας όπου στο σπίτι της φίλης της είχαν στήσει ενέδρα θανάτου τρεις Ρουμάνοι. Μάλιστα, η νεαρή γυναίκα ισχυρίσθηκε πως την ώρα της δολοφονίας ο 12χρονος γιος του θύματος ήταν μαζί της στο μπαλκόνι του σπιτιού. "Είχα βγει στο μπαλκόνι και κρατούσα το παιδί, προκειμένου οι τρεις Ρουμάνοι να σκοτώσουν τον άνθρωπο. Τους άκουγα που τον χτυπούσαν και μιλούσα δυνατά στο παιδί για να μην καταλάβει τίποτα", φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.
 
Για την …εξυπηρέτηση στην φίλη της η 26χρονη φέρεται να έλαβε 3.000 ευρώ. Από 3.000 ευρώ όπως ισχυρίστηκε πήραν τόσο οι τρεις Ρουμάνοι όσο και ο Βούλγαρος που μετέφερε στο διαμέρισμα τον καταψύκτη μέσα στον οποίο βρέθηκε το θύμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες η 49χρονη πρώην σύζυγος του ναυτικού έχει εντοπιστεί στην Βάρνα όπου διατηρεί μεσιτικό γραφείο και ήδη έχουν δρομολογηθεί όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για την έκδοση ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης ώστε να εκδοθεί στην Ελλάδα.