Το μυστήριο γύρω από το Θοδωρή που βρέθηκε νεκρός στον Άγιο Πέτρο

Σημειώνεται ότι ο νεαρός το τελευταίο διάστημα δεν διέμενε στο σπίτι της οικογένειάς του στα Γλυκά Νερά

"Αποκλείεται να είναι ο γιος μου αυτός. Το παιδί μου είναι διακοπές, είναι αλλού. Αποκλείεται!". Αυτά ήταν τα λόγια του πατέρα του 21χρονου Θεοδωρή, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στην περιοχή του Αγίου Πέτρου στην Πεντέλη το περασμένο Σάββατο, καθώς δεν μπορούσε να πιστέψει τι έχει συμβεί. 

Λίγες ώρες αργότερα, ένας από τους τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ που εκλήθη να πάει στο νοσοκομείο φέρεται να ήταν ο νονός του 21χρονου. Όπως αναφέρει το πόρισμα του ιατροδικαστή, το οποίο επικαλείται στο σχετικό δημοσίευμα η Espresso, ο 21χρονος δολοφονήθηκε εν ψυχρώ στο σημείο που βρέθηκε. 

Σύμφωνα με τη νεκροτομή είχε δεχθεί δύο πυροβολισμούς από κυνηγετικό όπλο και μάλιστα οι δράστες πήραν μαζί τους τα άδεια φυσίγγια, καθώς δύο που βρέθηκαν σε κοντινή απόσταση θεωρείται ότι είναι παλαιότερα. 

Μυστήριο επικρατεί γύρω από τα αίτια της δολοφονίας, δεδομένου ότι ο νεαρός δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις αρχές. Άνθρωποι του περιβάλλοντός του άρχισαν να λένε ότι ο Θοδωρής "είχε χάσει το δρόμο του", σύμφωνα με το δημοσίευμα, σημειώνοντας ότι είχε εγκλωβιστεί στο δρόμο των ναρκωτικών, έχοντας επαφές με χρήστες και διακινητές. 

Σημειώνεται ότι ο νεαρός το τελευταίο διάστημα δεν διέμενε στο σπίτι της οικογένειάς του στα Γλυκά Νερά, αλλά σε διαμέρισμα που νοίκιαζε στους Αμπελόκηπους χωρίς να διευκρινίζεται προς το παρόν εάν αποτελούσε δική του επιλογή ή όχι.