ΒΙΝΤΕΟ: Έβγαλε ξύλινο σπαθί νίντζα μέσα στη διαδήλωση στη Βικτώρια

Με ένα περίεργο... όπλο διαμαρτυρίας κυκλοφορούσε ένας άνδρας στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στην πλατεία Βικτωρίας. Ο άνδρας βγήκε από μια πολυκατοικία κρατώντας ένα σπαθί, ξύλινο, που έμοιαζε με αυτό των νίντζα!

Στη συνέχεια και αφού προχώρησε μερικά βήματα έβαλε το σπαθί στην πλάτη του και συνέχισε την πορεία του.

Ο νεαρός αφού περιπλανήθηκε για λίγη ώρα ανάμεσα σε περαστικούς και αστυνομικούς, οι δεύτεροι τον έπιασαν για να διαπιστώσουν το ξύλινο σπαθί που έφερε.

Τελικά οι δύο συγκεντρώσεις στην πλατεία Βικτωρίας ολοκληρώθηκαν χωρίς ιδιαίτερα προωλήματα. Λίγο μετά τις 7 διαδηλωτές αντιφασιστικών οργανώσεων πέταξαν αυγά στην ομάδα των κατοίκων που διαμαρτύρονταν για την παρουσία των προσφύγων και εκείνοι αποχώρησαν δηλώνοντας ότι θα καταθέσουν μήνυση κατά αγνώστου.

Πριν από λίγο αποχώρησαν και οι τελευταίοι διαδηλωτές της αντιφασιστικής συγκέντρωσης. Στο μεταξύ και δεύτερο λεωφορείο του ΟΑΣΑ παρέλαβε περίπου 150 πρόσφυγες με προορισμό αυτή τη φορά το προσωρινό κέντρο φιλοξενίας στο Γαλάτσι. Τα δρομολόγια θα συνεχιστούν μέχρι αργά το βράδυ καθώς αναμένονται και νέες αφίξεις προσφύγων από τα νησιά στον Πειραιά.