Συνέλαβαν τον άνθρωπο που είχε μισθώσει το ελικόπτερο του Παλαιοκώστα

Ανάμεσα στο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών από την Ολλανδία που εξαρθρώθηκε από την αστυνομία, εντοπίσθηκε και συνελήφθη μαζί με πέντε ομοεθνείς του, ο καταζητούμενος Αλβανός Παναγιότ Παππα, συνεργός του αυτόχειρα Σπύρου Δραβίλα, εκμισθωτής του ελικοπτέρου της απόδρασης του βαρυποινίτη Βασίλη Παλαιοκώστα από τον Κορυδαλλό.

Από την έρευνα προέκυψαν τουλάχιστον 21 περιπτώσεις μεταφοράς και εμπορίας ναρκωτικών σε διάφορα άτομα σε περιοχές της Αττικής.   Σε έρευνες στις παραπάνω οικίες στον Άλιμο, σε οικίες στη Νέα Σμύρνη και στην Καλλιθέα, καθώς και σε δύο ταξί που ακινητοποιήθηκαν στο Γέρακα και στα Πετράλωνα, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν περίπου 13 κιλά κοκαΐνης, περίπου 14 κιλά κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα), περίπου 10 κιλά ακατέργαστης κάνναβης, υδροπονικής καλλιέργειας (skunk), 62.900  ευρώ,  100 δολάρια και 50 λίρες Αγγλίας.

Επίσης κατασχέθηκαν τρία  Ι.Χ. αυτοκίνητα, ένα πιστόλι με τρεις γεμιστήρες, ένα εξάρτημα σκόπευσης του πιστολιού, 44 φυσίγγια των 38 mm., 33 συσκευές κινητής τηλεφωνίας, τέσσερις  ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, μία μεταλλική πρέσα και ένα χρηματοκιβώτιο.

(Στη φωτογραφία ο Βασίλης Παλαιοκώστας)