Νέο βίντεο ντοκουμέντο του μακελάρη του Μικρολίμανου

Συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον οι έρευνες των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό του επικίνδυνου αλβανού με το καλάσνικοφ.

Οι αστυνομικοί χτενίζουν την Αττική προκειμένου να εντοπίσουν το δράστη της επίθεσης στο Μιρκολίμανο που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν 10 άτομα ενώ από θαύμα δεν θρηνήσαμε ζωές.

Εκτός κινδύνου νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Αττικής εννέα με τραύματα στα χέρια και τα πόδια, ενώ άλλοι έξι αναχώρησαν από τα νοσοκομεία, αφού έλαβαν τις πρώτες βοήθειες.

Ο δράστης είναι παλιός γνώριμος της ΕΛ.ΑΣ, σεσημασμένος και ιδιαίτερα επικίνδυνος που όπως λένε αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ, δεν διστάζει να σκοτώσει και δεν υπολογίζει καθόλου την αξία της ανθρώπινης ζωής.

Μάλιστα ο δράστης της επίθεσης φέρεται να εμπλέκεται ήδη σε άλλα τρία ένοπλα αιματηρά περιστατικά στο παρελθόν με έναν νεκρό, αλλά και σε υποθέσεις της νύχτας.

Τα αίτια της επίθεσης στο νυχτερινό μαγαζί δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί. Σύμφωνα πάντως με μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων, ο δράστης φέρεται να είχε συνομιλία με τα μέλη κάποιας παρέας στο νυχτερινό κατάστημα, να έφυγε και στη συνέχεια να επέστρεψε με το πυροβόλο όπλο, "γαζώντας" με σφαίρες τους θαμώνες.

Οι ίδιες μαρτυρίες τόνισαν επίσης ότι το μένος του δράστη ήταν τέτοιο, που παρά τις φωνές και τον πανικό που επικρατούσε εκείνη την ώρα στο κατάστημα, ο δράστης φώναζε "απόψε θα πεθάνετε όλοι".

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει από την ΕΛ.ΑΣ, ο αλβανός κακοποιός φέρεται να είναι καταχωρημένος με δύο ονόματα, ενώ έχει κυκλοφορήσει και ανεπίσημα μία φωτογραφία του φερόμενου ως δράστη, δίχως όμως να πρόκειται για επίσημη ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ.

Να σημειωθεί ότι για τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του δράστη χρειάζεται να δοθεί εισαγγελική εντολή, αφού πρώτα ενημερωθεί ο ίδιος δράστης. Το news.gr, έχει στην κατοχή του την επίμαχη φωτογραφία ωστόσο επιφυλάσσεται για τη δημοσιοποίησή της, μέχρι να δοθεί εισαγγελική εντολή, όπως άλλωστε προβλέπεται από τη σχετική νομοθεσία. 

Τα δύο ονόματα του δράστη που έχουν διαρρεύσει από την ΕΛ.ΑΣ είναι Armben Glodian και Albert Bako. 

Τα 167 δευτερόλεπτα της επίθεσης

Στο μεταξύ ένα νέο βίντεο το οποίο προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1 δείχνει καρέ καρέ τα δραματικά δευτερόλεπτα της επίθεσης του δράστη. Το βίντεο δείχνει αρχικά τον σωματώδη άντρα να βγαίνει από το μαγαζί μιλώντας στο τηλέφωνο. Στη συνέχεια πηγαίνει ακριβώς απέναντι από το κατάστημα, στέκεται εκεί και επιστρέφει σε λίγο κρατώντας το καλάσνικοφ. Με αργά και σταθερά βήματα προχωρά προς το κατάστημα και αρχίζει το μακελειό.