Απαγωγή Καραμολέγκου: Αναζητούνται 3 και δεύτερο κρησφύγετο

Στην Κερατέα βρισκόταν τελικά το κρησφύγετο, όπου οι τρεις απαγωγείς κρατούσαν τον επιχειρηματία Μανώλη Καραμολέγκο από το βράδυ της Τρίτης 14 Ιανουαρίου μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης 15 του μηνός, όταν εκείνος, μαζί με τον Μολδαβό κακοποιό που τον φρουρούσε, παρουσιάστηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Κερατέας.

Πρόκειται για μια μονοκατοικία, μεταξύ 50 και 60 τετραγωνικών μέτρων, η οποία βρίσκεται στην βιομηχανική ζώνη της Κερατέας στη συμβολή των οδών Αγίου Σεραφείμ και Ειρήνης.

Το σπίτι έχει πέτρινη επένδυση, κήπο, φράκτη και γκαράζ. Ωστόσο, φαίνεται εγκαταλελειμένο και η μπροστινή σιδερένια σκούρα πράσινη πόρτα είναι ανοικτή. Στην ταράτσα είχε απλωμένα ρούχα και το ψυγείο δεν είχε καθόλου αποτυπώματα, σύμφωνα με τη σήμανση.

Το σπίτι απέχει περίπου ένα χιλιόμετρο από το Αστυνομικό Τμήμα της Κερατέας!

Το κρησφύγετο των απαγωγέων του Μανώλη Καραμολέγκου βρίσκεται σε εξαιρετικά ερημική τοποθεσία, στην οποία δεν υπάρχουν πολλοί μόνιμοι κάτοικοι. Άλλωστε, για το λόγο αυτό φαίνεται ότι την επέλεξαν εξάλλου και οι ίδιοι οι απαγωγείς.

Στο κρησφύγετο βρέθηκαν αστυνομικοί της Σήμανσης, οι οποίοι το έκαναν φύλλο και φτερό, για να βρουν στοιχεία και τυχόν αποτυπώματα των υπόλοιπων απαγωγέων.

Η περιοχή εξακολουθεί να είναι αποκλεισμένη από την Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί φαίνεται ότι έχουν καταλήξει πως αναζητούν άλλα τρία άτομα. Ο ένας από τους τρεις φέρεται να έπαιξε τον ενεργότερο ρόλο στην απαγωγή, μαζί τους δύο συλληφθέντες Μολδαβούς και οι άλλοι δύο, εκ των οποίων η ΕΛ.ΑΣ πιστεύει ότι βρίσκεται μία γυναίκα, είναι απλώς συνεργοί.

Για το τρίτο άτομο που αναζητείται δεν υπάρχει κανένα άλλο στοιχείο, ωστόσο ο τρίτος ενεργός απαγωγέας πιθανολογείται από την Αστυνομία ότι είναι αλβανικής καταγωγής και όχι Μολδαβός.

Η ΕΛ.ΑΣ αναζητά και δεύτερο, εναλλακτικό κρησφύγετο, για το οποίο φέρεται να είχε φροντίσει η ομάδα και πιστεύεται ότι, αν αυτός ο χώρος βρεθεί, θα εντοπιστούν και τα ίχνη των καταζητούμενων.

Ο ίδιος ο Μανώλης Καραμολέγκος θα δώσει συνέντευξη Τύπου για την περιπέτειά του από το εργοστάσιό του.