Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας σήμερα Σάββατο

Δείτε την πρόγνωση του καιρού για σήμερα

Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο. Τα φαινόμενα θα είναι πιο έντονα σήμερα το πρωί και βαθμιαία μέσα στη μέρα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι στο Αιγαίο 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση, κυρίως στα κεντρικά και βόρεια. Προσοχή χρειάζεται τις πρωινές και βραδινές ώρες καθώς θα υπάρχει παγετός.

Στην Αττική, νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές, που σταδιακά θα εξασθενήσουν. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά (πάνω από τα 800 μέτρα.

Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 5-6 και στα ανατολικά και βόρεια έως 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 1 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Βροχές και χιονόνερο στη Θεσσαλονίκη. Χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά (πάνω από 400 μέτρα). Άνεμοι ανατολικοί ως 5 μποφόρ και θερμοκρασία από 3 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΠΑΡΟΔΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΑΣΘΕΝΩΝ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΩΝ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ - ΗΜΙΟΡΕΙΝΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ - ΗΜΙΟΡΕΙΝΑ (ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 400 ΜΕΤΡΑ) ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

ΑΝΕΜΟΙ: ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΕΧΡΙ 7 ΜΠΟΦΟΡ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ -01 ΕΩΣ 05 BAΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΠΟ 01 ΕΩΣ ΤΟΠΙΚΑ 08 BAΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΡΧΙΚΑ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ, ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ, ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ..

ΑΝΕΜΟΙ: ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΤΟΠΙΚΑ 6 ΜΠΟΦΟΡ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 04 ΕΩΣ 13 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ 3 ΜΕ 5 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΔΙΚΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΗΜΙΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ (ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΜΕΤΡΑ) ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ. ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ.

ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ 7 ΜΕ 8 ΜΠΟΦΟΡ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 03 ΕΩΣ 10 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ 3 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΙΣΧΥΡΕΣ. ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ.

ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ 7 ΜΕ 8 ΜΠΟΦΟΡ, ΠΟΥ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΒΟΡΕΙΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΘΟΥΝ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 09 ΕΩΣ 15 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΤΟΠΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ.

ΑΝΕΜΟΙ: ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 ΜΕ 7 ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΑ 8 ΜΠΟΦΟΡ. ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 5 ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΒΟΡΕΙΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΥΣ 4 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 15 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ 4 ΜΕ 6 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.