Διέλυσε τη Γιουνάιτεντ με 4-1 η Μάντσεστερ Σίτι

Τον εφιάλτη της ταπεινωτικής προ διετίας εξάρας θύμισε η Μάντσεστερ Σίτι στη Γιουνάιτεντ!

Οι “πολίτες” πέτυχαν… μπόσικη (και χωρίς τον Φαν Πέρσι) την περσινή πρωταθλήτρια και της έδωσαν να καταλάβει με μια μεγαλοπρεπή τεσσάρα (4-1).

Ο εκπληκτικός Αγουέρο οδήγησε την ομάδα του Πελεγκρίνι σε μνημειώδη θρίαμβο και της επέτρεψε, αφήνοντας… έβδομη τη συμπολίτισσα, να σκαρφαλώσει στη δεύτερη θέση της Premier League. Ο Αργεντινός άνοιξε το δρόμο στο 17’ (με υπέροχο γυριστό σουτ) και ξεχείλωσε το σκορ στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου -κι ενώ ο Τουρέ είχε χτυπήσει επίσης στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Όταν ο Νασρί, δε, έριχνε μια ακόμα σφαλιάρα στη ζαλισμένη Γιουνάιτεντ -σκοράροντας μόλις στο 50’ το τέταρτο γκολ- άρχισαν οι υποψίες ότι το ρεκόρ της εξάρας μπορεί και να σπάσει. Έστω κι αν αυτό δεν έγινε όμως -αλλά η Γιουνάιτεντ βγήκε τελικά μπροστά και κατάφερε να μειώσει με φοβερό γκολ του Ρούνεϊ από εκτέλεση φάουλ- η Σίτι δεν… χαλάστηκε κιόλας.

Αντίθετα, άραξε αναπαυτικά στη δεύτερη θέση (όπου βρίσκεται πλέον μαζί με Τσέλσι και Λίβερπουλ) και απόλαυσε τη θέα της μισητής συμπολίτισσας να βολοδέρνει στην… έβδομη.

Πηγή: sport-fm.gr