Κυπριακό… άρωμα επιτυχίας με Απόλλων Λεμεσού και ΑΠΟΕΛ

Με φαρδιά-πλατιά χαμόγελα, σχηματισμένα στα χείλη των παικτών του ΑΠΟΕΛ, ολοκληρώθηκε ο αγώνας κόντρα στη Ζούλτε Βάρεγκεμ, όπου η κυπριακή ομάδα κατάφερε να αποσπάσει την τελευταία στιγμή ισοπαλία με σκορ 1-1 και να πάρει προβάδισμα για την πρόκριση.

Οι Κύπριοι, με σκόρερ το Νεκτάριο Αλεξάνδρου, δύο λεπτά πριν το φινάλε του αγώνα, θα επιστρέψουν στην Μεγαλόνησο με το 1-1, σε μια βραδιά, με έντονο κυπριακό... άρωμα επιτυχίας.

Οι Βέλγοι είχαν προηγηθεί από το 21’ με τον Μαλάντα, ωστόσο η πίεση και η "ψυχή" των Κυπρίων, όχι μόνο τους κράτησε στο παιχνίδι, αλλά τους έδωσε και τον πρώτο λόγο για τη ρεβάνς.

Πολύ μεγάλη εμφάνιση και τεράστια νίκη σημείωσε ο Απόλλων Λεμεσού, ο οποίος επικράτησε εντός έδρας 2-0 της Νις στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα play-off του Europa League και έκανε ένα πολύ σημαντικό βήμα για την πρόκρισή του στους ομίλους.

"Ήρωας" για τους Κύπριους αναδείχθηκε ο Σανγκόι, ο οποίος με δύο γκολ στο 54’ και στο 63’ χάρισε μία πολύ σπουδαία νίκη στην ομάδα του επί των κοσμοπολιτών Γάλλων.