Ο Ολυμπιακός ξανακοιτά προς Ισπανία μεριά

Σε απόλυτο κυρίαρχο τόσο των αποδυτηρίων, όσο και του μεταγραφικού σχεδιασμού του Ολυμπιακού αναδεικνύεται ο Μίτσελ μετά και τη λύση συνεργασίας των ερυθρολεύκων με τον Αντώνη Νικοπολίδη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Νικοπολίδης θέλει να δοκιμαστεί ως πρώτος προπονητής σε πάγκο άλλης ομάδας, ωστόσο, άτομα που γνωρίζουν καλά τον βετεράνο τερματοφύλακα εκτιμούν ότι πικράθηκε που δεν τα κατάφερε να είναι πρώτος προπονητής στον Ολυμπιακό και από την άλλη, βλέπει ότι δεν υπάρχουν περιθώρια εξέλιξης, με τον συγκεντρωτικό Ισπανό στον πάγκο των Πειραιωτών.

Στο πλαίσιο της ενίσχυσης των αρμοδιοτήτων του Ισπανού προπονητή, ο Ολυμπιακός δείχνει ενδιαφέρον για τον 20χρονο ταλαντούχο Ισπανό χαφ της Λίβερπουλ, Σούσο.

Οι ερυθρόλευκοι φέρονται να ενδιαφέρονται να εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό τους το νεαρό, ο οποίος θα αγωνιστεί και αυτό το καλοκαίρι με την Εθνική Νέων της Ισπανίας αυτήν τη φορά στο Παγκόσμιο Κύπελλο, που θα γίνει στην Τουρκία.

Το περασμένο καλοκαίρι οι ερυθρόλευκοι δεν κατάφεραν να τον αποκτήσουν. Θα επανέρχονταν τον Ιανουάριο, αν στο μεταξύ ο νεαρός δεν έπαιρνε συμμετοχές στην αγγλική ομάδα.

Η Λίβερπουλ έχει ενημερώσει ότι τον δίνει δανεικό, λόγω των καλών σχέσεων που έχουν οι δύο ομάδες και προφανώς, η συμμετοχή του Ολυμπιακού στο Champions League αποτελεί κίνητρο. Απομένει, πάντως, να συμφωνήσει και ο ίδιος.